Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Συλλεκτική έκδοση για το νέο Clio

Ελλάδα 2:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Συλλεκτική έκδοση για το νέο Clio

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Συλλεκτική έκδοση για το νέο Clio

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Είναι σύνηθες το λανσάρισμα ενός νέου αυτοκινήτου να συμπίπτει με την παρουσίαση και μίας ειδικής έκδοσης με επιπλέον εξοπλισμό και… επιπλέον κόστος αγοράς. Έτσι και η Renault προχώρησε στη δημιουργία του Clio Edition One, που θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό μονάδων.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Στον εξοπλισμό του ξεχωρίζουμε τα φώτα τεχνολογίας full LED και το ηχοσύστημα υψηλής απόδοσης της Bose με 6 ηχεία και subwoofer. Όσο για τις τιμές του, αυτές είναι «τσιμπημένες» καθώς στη Γαλλία αρχίζουν από τα 19.650 ευρώ για την έκδοση με τον 0.9 TCe των 90 ίππων και φθάνουν έως τα 23.650 ευρώ για το Clio με τον 1.5 dCi και το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC.

Το Clio Edition One ξεχωρίζει από το αποκλειστικό λευκό χρώμα του αμαξώματος, την οροφή με ειδική σχεδίαση, τις ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών και τα ειδικά καλύμματα στους εξωτερικούς καθρέπτες. Στην καμπίνα των επιβατών υπάρχουν διακοσμητικά (στους αεραγωγούς, τη βάση στον επιλογέα ταχυτήτων κ.α.) που παραπέμπουν στο σχέδιο της οροφής, καθίσματα με επενδύσεις από συνθετικό δέρμα και βελούδο, αλουμινένια πεντάλ. Εκτός του λευκού της φωτογραφίας θα είναι διαθέσιμο σε άλλα τέσσερα χρώματα.

Advertisement
Advertisement