Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Tα πάντα για τη νέα Mustang!

Ελλάδα 12:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Tα πάντα για τη νέα Mustang!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Tα πάντα για τη νέα Mustang!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση, η Ford παρουσίασε στη Βαρκελώνη την έκτη γενιά του θρυλικού αμερικάνικου muscle car. Εκεί βρίσκεται το NewsAuto.gr και μεταδίδει όλες τις πληροφορίες.

Advertisement
Advertisement

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ: ΤΑΚΗΣ ΤΡΑΚΟΥΣΕΛΛΗΣ

Η Mustang θα κυκλοφορήσει τόσο ως coupe όσο και ως convertible με υφασμάτινη οροφή, η οποία ανοίγει και κλείνει εντός 7 sec. Για πρώτη φορά το αυτοκίνητο θα έρθει στην Ευρώπη. Το μήκος του φθάνει τα 4,78 m, ενώ το μεταξόνιο τα 2,72 m. To πισωκίνητο sport μοντέλο φέρει διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και θα διατίθεται με τρεις κινητήρες στις ΗΠΑ και με δύο στην ήπειρό μας.

Η εικονιζόμενη έκδοση είναι η GT, με τον V8 των 5 lt, ο οποίος αποδίδει τουλάχιστον 426 PS στις 6.500 rpm και 54 kgm ροπής στις 4.250 rpm. H τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h, ενώ προς το παρόν δεν έχουν δοθεί πληροφορίες για την επιτάχυνση. Η Mustang GT θα εξοπλίζεται με launch control.

Advertisement
Advertisement

Θα υπάρχει και μικρότερος κινητήρας, και συγκεκριμένα ο νέος 4κύλινδρος EcoBoost των 2,3 lt. Η επιλογή έγινε έχοντας κατά νου τις ιδιαιτερότητες κυρίως της ευρωπαϊκής αγοράς, όπου επικρατεί η τάση του downsizing. Στη Mustang αποδίδει τουλάχιστον 309 PS στις 5.500 rpm, ενώ η μέγιστη ροπή των 41,5 kgm είναι διαθέσιμη από τις 2.500 έως τις 4.500 rpm. Οι οριστικές προδιαγραφές των κινητήρων θα γίνουν γνωστές τους επόμενους μήνες.

Βασικό είναι το 6άρι μηχανικό κιβώτιο, ενώ προαιρετικά θα διατίθεται και 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, με paddles πίσω από το τιμόνι. Στην ευρωπαϊκών προδιαγραφών Mustang, οι στάνταρ τροχοί έχουν διάσταση 19 ιντσών και πατούν σε ελαστικά διαστάσεων 255/40.

 

Advertisement