Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Οι πρώτες εικόνες του Fisker EΜotion

Ελλάδα 2:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι πρώτες εικόνες του Fisker EΜotion

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Οι πρώτες εικόνες του Fisker EΜotion

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Fisker επιστρέφει, αυτή τη φορά με ένα εντυπωσιακό ηλεκτρικό όχημα που εκτός από… κάλλη, υπόσχεται ουσία αλλά και συναίσθημα – πράγμα που μαρτυρά και το όνομά του: EMotion.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/seitanf1)

Η εταιρεία του Henrik Fisker μπαίνει σε μία νέα εποχή και φιλοδοξεί αυτό το μοντέλο να τη βάλει πάλι σε ράγες. Αρκετά επιθετικό το πρόσθιο μέρος του, σίγουρα πιο τολμηρό από τα προηγούμενα μοντέλα της μάρκας. Αντίθετα, η πίσω όψη του δίνει περισσότερο αίσθηση πολυτέλειας, με LED φωτιστικά σώματα να απλώνονται απ’ άκρη, σ’ άκρη.

Τα παραπάνω αποτελούν το ιδανικό περιτύλιγμα για την «καρδιά» του Emotion που σύμφωνα με τον κατασκευαστή, «προσφέρει τεράστιο χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών». Και παράλληλα, προσφέρει αυτονομία. Η Fisker υπόσχεται 400 μίλια με μόνο μία φόρτιση, χάρη σε νέα τεχνολογία που αναπτύχθηκε από τη Fisker Nanotech και τη Nanotech Energy Inc. Όσο για την τελική ταχύτητα, θα αγγίζει τα 260 Km/h!

Advertisement
Advertisement

fisker-emotion-rear-view640

Εντυπωσιαστήκατε; Όχι άδικα. To πρωτότυπο αυτό έχει ως βασικά συστατικά του DNA του το αλουμίνιο και τα ανθρακονήματα ενώ όπως τονίζεται από τη Fisker, η ευρυχωρία αποτελεί προϊόν της πρωτοποριακής σχεδίασης του συστήματος κίνησης. Ένα ακόμα στοιχείο που πρέπει να σημειωθεί πως και οι τέσσερις θύρες, είναι τύπου Gullwing!

Η επίσημη παρουσίαση του Fisker EΜotion αναμένεται μέσα στο 2017 και η έναρξη παραγωγής του, προς το τέλος του έτους.

Advertisement

fisker-emotion-a640