Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Που θα μας οδηγήσει το νέο Audi;

Ελλάδα 9:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Που θα μας οδηγήσει το νέο Audi;

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Που θα μας οδηγήσει το νέο Audi;

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το νέο δημιούργημα των σχεδιαστών της Audi ονομάζεται allroad Shooting Brake και θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες στην έκθεση του Ντιτρόιτ. Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο αποκαλύπτοντας πλήρως το δίθυρο πρωτότυπο μοντέλο. H εμφάνισή του παραπέμπει σαφώς σε ένα sport crossover, χάρη στους μεγάλους τροχούς των 19 ιντσών, τους φουσκωμένους θόλους και τη διπλή απόληξη της εξάτμισης.

Advertisement
Advertisement

Το πιο εύκολο συμπέρασμα είναι να εικάσουμε ότι το allroad Shooting Brake αποτελεί τον προπομπό του Q1. Το μικρό μέλος των off road μοντέλων της Audi θα αρχίσει να παράγεται το 2016 στο εργοστάσιο του Ίνγκολσταντ. Όπως όμως είχαμε αναφέρει στις αρχές Δεκεμβρίου (όταν είχαν κυκλοφορήσει τα πρώτα σκίτσα) ορισμένες σχεδιαστικές λεπτομέρειες – όπως τα φωτιστικά σώματα και ο εμπρός προφυλακτήρας – θα περάσουν στο νέο ΤΤ. Το ίδιο ισχύει και για το εσωτερικό, με την εντυπωσιακή ψηφιακή οθόνη να αντικαθιστά τον πίνακα οργάνων. Άλλωστε και το πρωτότυπο Shooting Brake το 2005 είχε «προαναγγείλει» τη δεύτερη γενιά του δίθυρου sport coupe.

Το νέο concept car της Audi φέρει υβριδικό σύστημα, όπως συμβολίζει το σήμα e-tron στη μάσκα και το πλάι. Περισσότερες λεπτομέρειες για τα μηχανικά μέρη θα γίνουν γνωστές σύντομα, οπότε και θα επανέλθουμε.

Advertisement
Advertisement