Live Κίνηση
Περισσότερα
Mercedes Summer

Ο πλούσιος εσωτερικός κόσμος της E-Class

Ελλάδα 14:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο πλούσιος εσωτερικός κόσμος της E-Class

Mercedes Summer

Ο πλούσιος εσωτερικός κόσμος της E-Class

Mercedes Summer

Το μεγάλο μέγεθος της Mercedes-Benz E-Class και το μεγάλο μεταξόνιο της είναι προφανές ότι εγγυώνται πολύ μεγάλους χώρους για τους τυχερούς επιβάτες. Βεβαίως αυτός που παίρνει μια E-Class, δεν την παίρνει για τους χώρους, οι οποίοι ούτως ή άλλως ήταν πολύ μεγάλοι, αλλά για την συνολική ποιότητα και λειτουργικότητα που προσφέρει το εσωτερικό σε οδηγό και επιβάτες.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η συγκεκριμένη Merc είναι άψογη κατασκευαστικά με κορυφαία ποιότητα κατασκευής και υλικών, όπως επίσης και ιδιαίτερα λειτουργικό, με μια εξαιρετική θέση οδήγησης που προσφέρει τη δυνατότητα πολλών ρυθμίσεων, ώστε να βρει ο καθένας με ακρίβεια τη θέση που τον βολεύει, με άφθονους χώρους για μικροπράγματα, προσεκτικά τοποθετημένους αεραγωγούς για το σύστημα κλιματισμού, εξαιρετική ηχομόνωση και φυσικά πλούσιο εξοπλισμό.

Mercedes-Benz-E-Class-inter-tsiro-640

Advertisement
Advertisement

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι έγινε ένα πολύ μεγάλο βήμα στη σχεδίαση του ταμπλό και είναι πολύ σύγχρονο. Για πρώτη φορά χρησιμοποιούνται στο τιμόνι διακόπτες με λειτουργία αφής που ανταποκρίνονται στις οριζόντιες και κάθετες κινήσεις των δακτύλων, όπως ακριβώς συμβαίνει με τα smartphones.

Mercedes-Benz-E-Class-inter-instruments-tsiro-640

Ο εξοπλισμός είναι φυσικά πλουσιότατος, ώστε να ανταποκρίνεται σε αυτά τα επίπεδα τιμής και σ’ αυτόν περιλαμβάνονται στάνταρ το ESP με hill holder, 7 αερόσακοι, σύστημα εντοπισμού απώλειας προσοχής, ενεργό καπό για προστασία πεζών, αυτόματος κλιματισμός, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι καθρέφτες, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα εμπρός καθίσματα, αυτόματα φώτα και καθαριστήρες, cruise control, προβολείς τεχνολογίας LED, ζάντες αλουμινίου, ηχοσύστημα με θύρα USB, Bluetooth και ενσωμάτωση smartphone (Apple και Android), σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, σύστημα start-stop κλπ. Υπάρχει μια τεράστια γκάμα έξτρα στοιχείων εξοπλισμού με ό,τι πιο σύγχρονο διαθέτει η Mercedes σε συστήματα ασφαλείας και οδηγικά βοηθήματα, μεταξύ των οποίων και συστήματα που αποτελούν τους προπομπούς για τη δημιουργία αυτόνομα κινουμένων αυτοκινήτων.