Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πρώτα στο NewsAuto: Το νέο Scirocco! (upd)

Ελλάδα 19:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτα στο NewsAuto: Το νέο Scirocco! (upd)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πρώτα στο NewsAuto: Το νέο Scirocco! (upd)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται ενόψει Γενεύης και έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες από τα νέα Scirocco και Scirocco R. Το sport coupe της Volkswagen ανανεώνεται σχεδιαστικά, ενώ παράλληλα φρεσκάρεται και η γκάμα των κινητήρων του. To… σουλούπι του Scirocco δεν αλλάζει, απλά οι σχεδιαστές της Volkswagen έκαναν τις απαραίτητες και αναμενόμενες επεμβάσεις σε μάσκα, φωτιστικά σώματα και προφυλακτήρες. Αέρα ανανέωσης φέρει και η καμπίνα των επιβατών, με μικρές διαφοροποιήσεις στον πίνακα οργάνων, την κεντρική κονσόλα αλλά και τα υλικά.

Advertisement
Advertisement

TOY KΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Η διπλή απόληξη της εξάτμισης έχει διατηρηθεί στο Scirocco R, όμως στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου έχουν αλλάξει τα φώτα και ο προφυλακτήρας. H κορυφαία έκδοση του γερμανικού coupe αναμένεται να εφοδιάζεται με το 2λιτρο turbo του Golf R, σε έκδοση όμως με 280 αντί για 300 PS. Στάνταρ κιβώτιο είναι το 6τάχυτο μηχανικό, ενώ προαιρετικά διατίθεται το διπλού συμπλέκτη DSG, με ίδιο αριθμό σχέσεων. Όσον αφορά τις επιδόσεις, το Scirocco R θα χρειάζεται γύρω στα 5 sec για να φθάσει από στάση τα 100 km/h, ενώ η τελική του ταχύτητα θα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h.

Οι πιο οικονομικές σε κατανάλωση εκδόσεις του ανανεωμένου Scirocco είναι αυτές με το 2λιτρο TDI. Aποδίδει 150 και 184 PS, εμφανίζοντας μεικτή κατανάλωση 4,1 και 4,3 lt/100 km (107 και 111 g/km, αντίστοιχα). Βασική επιλογή για όσους θέλουν ένα βενζινοκινητήρα κάτω από το καπό, είναι ο 1.4 TSI με 125 PS (5,4 lt/100 km), ενώ ακολουθεί ο 2.0 TSI με 180 και 220 PS.

Advertisement
Advertisement

[nggallery id=3179]