Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το νέο Range Rover Sport PHEV στη ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ

Ελλάδα 16:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το νέο Range Rover Sport PHEV στη ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το νέο Range Rover Sport PHEV στη ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

To νέο Range Rover Sport τώρα και σε plug-in hybrid έκδοση, σε ένα σύνολο όπου σπορ εμφάνιση και ισχύς συνδυάζονται με μεγαλύτερες επιδόσεις, το οποίο μπορείτε κι εσείς να οδηγήσετε στη ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ.

Advertisement
Advertisement

Το ηλεκτρικό μοτέρ του Range Rover Sport PHEV παρέχει άμεση ροπή για τον απόλυτο κινητήρα ταχείας απόκρισης. Συνδυάζοντας έναν βενζινοκινητήρα της σειράς Ingenium, χωρητικότητας  2,0 λίτρων και απόδοσης 300 PS, με ένα ηλεκτρικό μοτέρ 85kW, η συνολική ισχύς αγγίζει τα 404 PS. Η ροπή ορίζεται στα 65,2 kgm, τα 0-100 km/h έρχονται σε μόλις 6.7 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα ορίζεται στα 200 km/h. Αριθμοί που ξεπερνούν αυτούς ενός υπέρ-τροφοδοτούμενου V6 κινητήρα. Το παραπάνω «πακέτο» συνοδεύεται από μπαταρίες ιόντων λιθίου 13,1 kWh, που είναι σε θέση να εξασφαλίσουν αυτονομία κίνησης της τάξης των 51 km και εκπομπές ρύπων C02 64 g/km.

 

Advertisement
Advertisement

Κι όλα αυτά σε ένα καλαίσθητο σύνολο, κάθε πτυχή του οποίου έχει μελετηθεί επιμελώς. Ο plug-in χαρακτήρας του Range Rover Sport PHEV τονίζεται από την ενσωμάτωση της θύρας φόρτισης στη μπροστινή μάσκα. Λύση που παράλληλα παρέχει εύκολη σύνδεση, χωρίς να υποβαθμίζει τον εμβληματικό σχεδιασμό της Range Rover. Τι θα λέγατε όμως να σας παρουσιάσουμε ενδελεχώς τις αρετές του εν λόγω μοντέλου σε 10 βήματα;

 

Advertisement

ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ
Από 0-100km/h σε μόλις 6,7 δευτερόλεπτα. Σε σύγκριση με έναν συμβατικό κινητήρα βενζίνης, το PHEV P400e σας δίνει μια πρόσθετη ενίσχυση της απόδοσης όταν τη χρειάζεστε περισσότερο

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ
Το PHEV P400e απολαμβάνει εξαιρετικές επιδόσεις 404PS

Advertisement

Land-Rover-Range-Rover-Sport-PHEV-2018-h640tall

ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ EV
Το PHEV P400e είναι πλήρως ικανό να διαχειριστεί τις περισσότερες αστικές μετακινήσεις σε πλήρη λειτουργία ηλεκτρικού οχήματος (EV), με αυτονομία έως 51 km (30 μίλια).

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
Τα στοιχεία δείχνουν πραγματική οικονομία 3,6 λίτρων ανά 100 km και 64g/km CO2 καθιστώντας το όχημα ένα από τα πιο αποδοτικά που υπάρχουν σήμερα.

Advertisement

Land-Rover-Range-Rover-Sport-PHEV-2018-f640

ΦΟΡΤΙΣΗ
Χρειάζονται μόνο 7,4 ώρες για την επαναφόρτιση του οχήματος ανάλογα με τον τοπικό πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος με ένα καλώδιο οικιακής φόρτισης. Με χρήση της φόρτισης χρονισμού για τον προσδιορισμό του χρόνου φόρτισης του PHEV, μπορείτε να επωφεληθείτε από χαμηλά τιμολόγια ηλεκτρισμού ή απλά να επιλέξτε την ώρα της ημέρας που είναι κατάλληλη για εσάς.

ΕΞΥΠΝΗ ΟΘΟΝΗ PLUG-IN HYBRID
Με Touch Pro Duo και διαδραστική οθόνη οδηγού, αυτό το χαρακτηριστικό σας ενημερώνει για το πόσο αποτελεσματικά οδηγείτε και σας παρέχει δεδομένα σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τον τρόπο που το ηλεκτρικό μοτέρ λειτουργεί σε σχέση με το συμβατικό κινητήρα καύσης.

 

ΠΡΟΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΜΠΙΝΑΣ
Μπορείτε να προθερμάνετε ή να προψύξετε, αποκλειστικά στο PHEV, την καμπίνα πριν εισέλθετε στο όχημα χωρίς να θέσετε σε λειτουργία τον κινητήρα, για να κάνετε τη ζωή σας λίγο πιο άνετη.

ΕΞΥΠΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Σε συνδυασμό με το InControl, οι κάτοχοι του PHEV θα είναι σε θέση να δουν τα σημεία φόρτισης επισημασμένα στην εκάστοτε διαδρομή. Το σύστημα αναφέρει επίσης τις πιο αποτελεσματικές διαδρομές λαμβάνοντας υπόψη κλίση και έδαφος. Αυτά όλα εμφανίζονται στην άνω οθόνη αφής.

 

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ PLUG-IN HYBRID
Σε λειτουργία EV, ο κινητήρας δίνει μηδενικές εκπομπές από τις απολήξεις της εξάτμισης σε οδήγηση έως 51 km. Σε μεγαλύτερες διαδρομές, και οι δύο κινητήρες συνεργάζονται για να παράγουν πραγματικά εντυπωσιακά στοιχεία με εκπομπές CO2 χαμηλότερες των 64g/100km. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται μεγαλύτερη εξοικονόμηση καυσίμου και μικρότερος αντίκτυπος στο περιβάλλον.

Land-Rover-Range-Rover-Sport-PHEV-2018-i640

ΑΘΟΡΥΒΗ ΟΔΗΓΗΣΗ
Το πιο αθόρυβο Range Rover Sport έως σήμερα, το PHEV προσφέρει μια σχεδόν αθόρυβη οδήγηση σε λειτουργία ηλεκτρικού οχήματος (EV). Διασφαλίζει απρόσκοπτη μετάβαση ανάμεσα σε κινητήρα βενζίνης και ηλεκτρικό μοτέρ παρέχοντας άψογη φινέτσα και προσθέτοντας μια αίσθηση ηρεμίας στον εσωτερικό χώρο.

Αν τα παραπάνω σας κίνησαν την περιέργεια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε τη σελίδα www.jlrspanos.gr/phev, να κάνετε εγγραφή και να βρεθείτε κι εσείς πίσω από το τιμόνι του Range Rover Sport PHEV!