Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ανεβαίνει ποιοτικά η Ford με το Mondeo Vignale

Ελλάδα 14:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανεβαίνει ποιοτικά η Ford με το Mondeo Vignale

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ανεβαίνει ποιοτικά η Ford με το Mondeo Vignale

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Άνοιγμα σε πελάτες που αναζητούν πιο πολυτελείς επιλογές πραγματοποιεί η Ford, με τη δημιουργία της σειράς Vignale. Πρώτο δείγμα της, το Mondeo Vignale Concept! ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

Επί της ουσίας, θα εμπλουτίσει τη γκάμα της με μοντέλα που είναι ένα κλικ πιο πάνω από τα υπάρχοντα. Η αρχή θα γίνει στις αρχές του 2015 με το μοντέλο που σας παρουσιάζουμε και βασίζεται πάνω στο νέο Mondeo και μετά θα υπάρξουν ανάλογες… αναβαθμίσεις και σε άλλα μοντέλα.

Τι κάνει λοιπόν το Mondeo Vignale τόσο premium; Πολλές αναβαθμίσεις εντός και εκτός. Ας ξεκινήσουμε από την εμφάνιση του σοφιστικές 4θυρου saloon που θα διατίθεται και σε wagon έκδοση. Περιλαμβάνει ειδικού σχεδιασμού 20άρες ζάντες αλουμινίου, νέου σχεδιασμού εμπρός προφυλακτήρα αλλά και διαφορετικό σχεδιασμό της γρίλιας που είναι χρωμιωμένη, όπως άλλωστε και οι καθρέφτες και τα χερούλια των θυρών. Επίσης, ιδιαίτερου σχεδιασμού είναι και οι προβολείς ομίχλης. Ξεχωριστό είναι και το χρώμα που έχει χρησιμοποιηθεί, σε αποκλειστικά απόχρωση «Nocciola».

Στο εσωτερικό, συναντάμε νέα, ανώτερης ποιότητας δερμάτινα καθίσματα, χρωμιωμένες λεπτομέρειες, τιμόνι από μαλακό δέρμα, που χρησιμοποιείται σε πολλά ακόμα μέρη όπως η κεντρική κονσόλα, ο «τεμπέλης», το ταμπλό ενώ συναντώνται και ανάλογης ποιότητας πατάκια.

Advertisement
Advertisement

Στη τεχνολογική φαρέτρα συναντάμε το γνωστό Ford SYNC που περιλαμβάνει το σύστημα MyFord Touch που κάνει εφικτή τη συνεργασία με smartphones αλλά παρέχει και δυνατότητα λειτουργίας WiFi, κάμερα οπισθοπορείας, park assist, προσαρμοζόμενους προβολείς LED
[nggallery id=2952]
Οι σπέσιαλ παροχές από τη Ford θα περιλαμβάνουν ειδική συλλογή αξεσουάρ και ειδών ρουχισμού, παραδόσεις αξεσουάρ… κατ’ οίκον, δωρεάν πλυσίματα του οχήματος, προσκλήσεις σε ειδικές εκδηλώσεις κ.α. Είπαμε, premium καταστάσεις…