Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη για το νέο sedan της Renault

Ελλάδα 14:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη για το νέο sedan της Renault

ΝΕΑ

Αποκάλυψη για το νέο sedan της Renault

ΝΕΑ

Το NewsAuto.gr μετέδωσε σε απευθείας σύνδεση με το Κάστρο Σαντιγί, βόρεια του Παρισιού, την αποκάλυψη του Talisman, του μεσαίου οικογενειακού που αντικαθιστά τη Laguna. To Talisman θα κάνει πρεμιέρα για το κοινό το Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη, ενώ το λανσάρισμά του στην ευρωπαϊκή αγορά θα γίνει πριν τα τέλη του 2015.

Advertisement
Advertisement

TOY KΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Το Talisman τοποθετείται στην κατηγορία των μεσαίων sedan, απέναντι σε μοντέλα όπως το Mondeo και το Passat. Το μήκος του φθάνει τα 4,85 m. και το πλάτος το 1,87 m. (το μεταξόνιο αγγίζει τα 2,81 m). Η Renault υπόσχεται πλούσιους χώρους για τους επιβάτες και ένα από τα μεγαλύτερα πορτμπαγκάζ στην κατηγορία, με όγκο 608 lt.

Advertisement
Advertisement

Δύο βενζινοκινητήρες και τρεις diesel απαρτίζουν τη γκάμα για το μεσαίο γαλλικό sedan. Ο 1.6 Energy TCe αποδίδει με τη βοήθεια turbo 150 και 200 ίππους, ενώ συνδυάζεται αποκλειστικά με το 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC. Στην πλευρά των diesel συναντάμε τον 1.5 Energy dCi 110 PS (με 6άρι μηχανικό ή αυτόματο EDC, ανάλογου αριθμού σχέσεων) και τους πιο ισχυρούς 1.6 Energy dCi με 130 και 160 ίππους. Το Talisman 1.5 diesel εμφανίζει εκπομπές ρύπων κάτω από 100 g/km (για την ακρίβεια 95 g/km).