Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

LIVE από το Παρίσι: Αυτό είναι το νέο DS3 (updated)

Ελλάδα 18:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

LIVE από το Παρίσι: Αυτό είναι το νέο DS3 (updated)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

LIVE από το Παρίσι: Αυτό είναι το νέο DS3 (updated)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Βρισκόμαστε στη Γαλλία και συγκεκριμένα στο μουσείο του Λούβρου, εδώ όπου επέλεξε η DS Automobiles – θυγατρική της Citroen – να πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της ανανεωμένης έκδοσης του DS3, αλλά και να παρουσιάσει τα DS4, DS4 Crossback και DS5!

Advertisement
Advertisement

Με νέα εμφάνιση, τους τελευταίας γενιάς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου από τον όμιλο PSA Peugeot Citroen και πιο πλούσιο εξοπλισμό, το νέο DS3 ρίχνεται και πάλι στη μάχη των premium σουπερμίνι σε μια ιδιαίτερη και prive παρουσίαση που έγινε μέσα στο χώρο του μουσείου του Λούβρου σήμερα το βράδυ. Περισσότεροι από 300 δημοσιογράφοι είδαν από κοντά το μοντέλο, καθώς και τα μεγαλύτερα αδέλφια του.

Advertisement
Advertisement

Εμείς είχαμε την ευκαιρία κατά την παρουσίαση του νέου μοντέλου να μιλήσουμε με αρκετούς ανθρώπους της DS και σας έχουμε μια αποκλειστική συνέντευξη με τον Eric Apode, τον Αντιπρόεδρο του τμήματος ανάπτυξης της DS, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε πως 6 νέα μοντέλα θα κάνουν την εμφάνισή τους στα επόμενα χρόνια καθώς και πως η εταιρία δεν στοχεύει να κατασκευάσει μικρότερα μοντέλα του DS3…

NewsAuto: Να περιμένουμε στο μέλλον και μικρότερα μοντέλα, όπως DS1 και DS2;
Eric Apode: Θεωρώ πως για την DS, “σήμερα” το DS3 αποτελεί το μικρό μας αυτοκίνητο και είναι ιδιαίτερα επιτυχημένο στην μέχρι σήμερα πορεία του. Είναι αυτό που χρειάζεται κανείς για να κινηθεί άνετα μέσα στην πόλη. Οπότε όχι, δεν έχουμε στα μελλοντικά μας σχέδια μικρότερα αυτοκίνητα για τη γκάμα της DS. Στην κατηγορία του DS3 που αυτή τη στιγμή είναι η κυριότερη, θα δείτε εξάλλου πως οι ανταγωνιστές μας προσπαθούν να αυξήσουν το μέγεθος των αυτοκίνητων τους!

Τι περιμένουμε να δούμε μετά το DS3 από τη DS;
Πρόσφατα παρουσιάσαμε αρκετά νέα μοντέλα αυτοκίνητων, και ένα DS4 S για την αγορά της Κίνας. Στα επόμενα 3 με 4 χρόνια θα παρουσιάσουμε, 6 νέα μοντέλα, ξεκινώντας από το 2018 και θα είναι μοντέλα SUV και sedan. Κάτι τέτοιο, όπως καταλαβαίνετε, είναι μια ιδιαίτερα μεγάλη επένδυση για την εταιρία και χρειάζεται αρκετό χρόνο και να εργαστούν αρκετοί άνθρωποι σκληρά. Η DS έχει μεγάλες φιλοδοξίες και έχει θέσει τον πήχη ψηλά και θέλουμε να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε σαν εταιρία.

Advertisement

Τι εννοείτε λέγοντας να “μεγαλώνετε” σαν εταιρία;
Όταν λέω να μεγαλώσουμε, δεν εννοώ απαραίτητα να μεγαλώσουμε πουλώντας περισσότερα αυτοκίνητα. Όταν αναφέρεσαι σε μια premium μάρκα, όπως η DS, “μεγαλώνεις” σημαίνει πως αποκτάς μεγαλύτερη εμπειρία, περισσότερη ποιότητα και είναι αυτό στο οποίο δουλεύουμε όλοι εδώ καθημερινά. Δεν είναι ο σκοπός μας λοιπόν να πουλήσουμε περισσότερα αυτοκίνητα. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη των μοντέλων και η δημιουργία σε σταθερή βάση, βήμα – βήμα. Δεν βιαζόμαστε καθόλου. Δημιουργήσαμε αυτή τη μάρκα για το μέλλον. Όχι για το αύριο.

Advertisement

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο μοντέλο τις επόμενες ημέρες.
Μείνετε συντονισμένοι στο νο1 site για το αυτοκίνητο, www.NewsAuto.gr