Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Και στη… μέση το νέο C-MAX! (upd)

Ελλάδα 20:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Και στη… μέση το νέο C-MAX! (upd)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Και στη… μέση το νέο C-MAX! (upd)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το NewsAuto.gr παρουσιάζει το ανανεωμένο C-MAX, το οποίο μαζί με το νέο S-MAX και το μικρό B-MAX συνθέτουν την ολοκληρωμένη οικογένεια πολυμορφικών μοντέλων της Ford.Από τις επίσημες φωτογραφίες που έφθασαν στην κατοχή μας διαπιστώνουμε την τραπεζοειδή μάσκα που χαρακτηρίζει πλέον όλα τα νέα αυτοκίνητα της εταιρείας, τα νέα φώτα και τον επανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα. Μικρότερης έκτασης οι επεμβάσεις στην ουρά του αμαξώματος, εντοπίζονται στα φωτιστικά σώματα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Η ανανέωση του 5θέσιου C-MAX και του 7θέσιου Grand C-MAX περιλαμβάνει αναβάθμιση του εσωτερικού με ποιοτικότερα υλικά και πλουσιότερο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. Το Active City Stop λειτουργεί πλέον σε ταχύτητες έως 50 km/h, έναντι 30 km/h του τωρινού μοντέλου. Το compact πολυμορφικό της Ford εφοδιάζεται με τη δεύτερη γενιά του SYNC, του συστήματος συνδεσιμότητας που ενεργοποιείται με τη φωνή, ενώ όλες οι ενδείξεις εμφανίζονται στην οθόνη αφής 8 ιντσών.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα νέα C-MAX και Grand C-MAX εφοδιάζονται με τον 1.5 EcoBoost που αποδίδει σε δύο εκδόσεις 150 και 182 PS. Ο diesel 1.5 TDCi προσφέρεται με 95 και 120 PS, ενώ στην έκδοση ECOnetic θα εκπέμπει στο περιβάλλον 99 g/km για το 5θέσιο C-MAX. Διαθέσιμος θα εξακολουθήσει να είναι ο 1.000άρης EcoBoost με 100 και 125 PS.

Advertisement
Advertisement