Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Κάντε διακοπές με στυλ… Subaru!

Ελλάδα 19:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κάντε διακοπές με στυλ… Subaru!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Κάντε διακοπές με στυλ… Subaru!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η ώρα των διακοπών πλησιάζει αλλά είναι η κατάλληλη στιγμή και για να κάνετε ένα καλοκαιρινό δώρο στον εαυτό σας: ένα νέο, ετοιμοπαράδοτο Subaru!

Advertisement
Advertisement

Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τις ενδιαφέρουσες προσφορές της ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS AE, ώστε να προλάβετε να κάνετε τις διακοπές σας με ένα ολοκαίνουριο μοντέλο από την γκάμα SUV της ιαπωνικής μάρκας!

Όλα ανεξαιρέτως τα μοντέλα Subaru που εισάγονται στην Ελλάδα, έχουν μόνιμη τετρακίνηση Symmetrical AWD, κινητήρα Boxer ή eBoxer, ενώ εφοδιάζονται αυτόματο κιβώτιο Lineartronic CVT, σύστημα προληπτικής ασφάλειας EyeSight στον standard εξοπλισμό και φυσικά είναι… Made in Japan.

Σε αυτή λοιπόν τη περίοδο ιδιαιτεροτήτων, εκμεταλλευτείτε την αξιοπιστία της Subaru και την πληθώρα από ετοιμοπαράδοτα μοντέλα αλλά και το σημαντικό όφελος στις τιμές (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων) που προσφέρει η ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS AE και αποκτήστε ένα αξιόπιστο, μοναδικό σε απόλαυση οδήγησης και κορυφαίο σε ασφάλεια αυτοκίνητο!

Advertisement
Advertisement

Όσο για τις επιλογές, είναι αρκετές και καλύπτουν κάθε γούστο αλλά και κάθε ανάγκη. Διαλέξτε λοιπόν το SUV που σας ταιριάζει από τα:

XV 1.6i CVT ES      
Χάρη στον πλούσιο εξοπλισμό της και την εξαιρετική τιμή, η έκδοση Style έχει κατακτήσει τις προτιμήσεις των ιδιοκτητών Subaru, τόσο στο XV 1.6 όσο και στην υπόλοιπη γκάμα της ιαπωνικής μάρκας. Μετά το όφελος, η έκδοση Pure βρίσκεται στις 25.885€ και η Style στις 28.790€.

Advertisement

Subaru-XV-2017-c10000x600

XV 2.0 eBoxer CVT ES (υβριδικό)
Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ετοιμοπαράδοτο και με το νέο υβριδικό δίλιτρο κινητήρα, με όλο τον standard εξοπλισμό ενεργητικής, παθητικής και προληπτικής ασφάλειας της Subaru αλλά και πλούσιο εσωτερικό εξοπλισμό. Μετά το όφελος, η τιμή απόκτησής του ξεκινά από 35.150€.

Advertisement

Subaru-XV-2017-b1000x600

Forester 2.0 eBoxer CVT ES (υβριδικό)
Το δίλημμα είναι: «To be Free, to have Style, to go on Adventure or to drive Premium?» Η απάντηση της Subaru είναι πως με το Forester δεν υπάρχει δίλημμα! Όποια έκδοση κι αν διαλέξετε από τις τέσσερις διαθέσιμες για το υβριδικό Forester, με τιμές που ξεκινούν από 36.890€ (μετά το όφελος για την έκδοση Free), το σίγουρο είναι ότι θα κάνετε τις καλύτερες διακοπές!

Advertisement

Νέο Outback 2.5i CVT ES
Η ναυαρχίδα της Subaru ανανεώθηκε, εξελίχθηκε σε κάθε τομέα και πρόσφατα παρουσιάστηκε και στη χώρα μας! Ένα περιπετειώδες, σκληροτράχηλο και εντυπωσιακό SUV με διπλό χαρακτήρα: από τη μία συνοδοιπόρος σε βουνοκορφές και παραλίες και από την άλλη, ένας έμπιστος business partner. Με τιμή που ξεκινά από 54.750€ για την έκδοση Style, προσφέρει τα πάντα ακόμα και στον πιο απαιτητικό σημερινό οδηγό.

Θέλετε λοιπόν ένα δυναμικό, πλήρως εξοπλισμένο, ασφαλές και αξιόπιστο αυτοκίνητο; Και το θέλετε τώρα; Τηλεφωνήστε στο 210 6800800 ή επισκεφτείτε την ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS AE, Λεωφ. Κηφισίας 286, Σίδερα Χαλανδρίου, κάντε ένα μοναδικό Test Drive και σίγουρα, θα φύγετε διακοπές παρέα με ένα Subaru!