Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Jeep Renegade με υπογραφή Mopar

Ελλάδα 8:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Jeep Renegade με υπογραφή Mopar

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Jeep Renegade με υπογραφή Mopar

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το νέο Jeep Renegade είναι το μικρότερο μοντέλο στην γκάμα της Jeep και επόμενο είναι να υπάρξουν αρκετές χαριτωμένες εκδόσεις από την Mopar.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (nima244@gmail.com)

Στην έκθεση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ η Jeep θα παρουσιάσει δύο ειδικές εκδόσεις με την υπογραφή της Mopar. Η “Urban Mopar-equipped Jeep Renegade”εκδοχή βασίζεται στην Limited και ξεχωρίζει από την βαφή αμαξώματος Anvil με τις πορτοκαλί πινελιές Omaha και στις μαύρες σατινέ ζάντες. Με πορτοκαλί τονίζονται διάφορες λεπτομέρειες του αμαξώματος, όπως είναι η εμπρός γρίλια, τα καλύμματα στους εξωτερικούς καθρέπτες, στις ράγες της οροφής κ.α.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό υπάρχει ανάλογο ύφος και στιλ με δερμάτινες επενδύσεις. Η άλλη εκδοχή που προτείνει η Mopar είναι η “Off-road Mopar-equipped Jeep Renegade” η οποία βασίζεται στο Trailhawk με βαφή αμαξώματος Commando Green και τα χαρακτηριστικά “X” στις πόρτες. Και σε αυτή την περίπτωση οι αλλαγές είναι αισθητικές με αρκετές λεπτομέρειες να τονίζονται από μαύρο και κόκκινο. Επί του πρακτέος, περισσότερα θα έχει να μας πει ο Κώστας Μπιτσικώκος την Δευτέρα όπου θα μας μεταφέρει τις πρώτες του οδηγικές εντυπώσεις στην διάρκεια της πανελλαδικής παρουσίασης του Jeep Renegade!