Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η ζωή ενός δοκιμαστή της Bugatti (video)

Ελλάδα 14:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η ζωή ενός δοκιμαστή της Bugatti (video)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η ζωή ενός δοκιμαστή της Bugatti (video)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Υπάρχουν δουλειές που κάνεις σαν αγγαρεία αλλά και δουλειές στις οποίες απλά… εξασκείς το πάθος σου.

Advertisement
Advertisement

Στη δεύτερη κατηγορία είναι μάλλον πολλές οι θέσεις εργασίας τις οποίες θα ζήλευε κανείς όμως στο δικό μας το μυαλό είναι μία που ξεχωρίζει: αυτή του επικεφαλής δοκιμαστή της Bugatti!

Ποιος δεν θα ήθελε «γραφείο» του να είναι τα εντυπωσιακότερα supercars και εργασιακός του χώρος οι πίστες δοκιμών; Ο τυχερός της ιστορίας μας είναι ο Andy Wallace, πρώην επαγγελματίας οδηγός αγώνων.

Και μάλιστα επιτυχημένος αφού ο 58χρονος σήμερα Βρετανός έχει κατακτήσει τον θρυλικό 24ωρο αγώνα του Μαν, στον οποίο έχει λάβει μέρος συνολικά είκοσι-μία φορές μετρώντας τέσσερις νίκες στην κατηγορία του και μία στη γενική κατάταξη, το 1988, τρέχοντας με τη Jaguar XJR-9LM.

Advertisement
Advertisement

Τώρα εξακολουθεί να κινείται στο όριο και το απέδειξε όντας ο άνθρωπος που βρισκόταν πίσω από το τιμόνι της Bugatti Chiron Super Sport 300+ με την οποία πέτυχε το παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας με hypercar, αγγίζοντας τα 304.77 μίλια/ώρα.

Ο οδηγός από την Οξφόρδη μιλάει στο video που ακολουθεί για το ρόλο του στη Bugatti, τις συγκινήσεις που προσφέρουν τα επιβλητικά δημιουργήματά της αλλά και την τεχνολογία που κρύβουν. Και φυσικά, τα οδηγεί στο όριο, με αποκορύφωμα την επίτευξη του προαναφερθέντος παγκόσμιου ρεκόρ!

Περισσότερα, πατώντας play…

Advertisement

Δείτε επίσης:
H πρωτότυπη Bugatti Chiron φτάνει τα 490 km/h (video)
110 χρόνια Bugatti (video)
Το μέλλον της Bugatti

Advertisement