Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Kia ακολουθεί το… ρεύμα με γκάμα ηλεκτρικών και υβριδικών μοντέλων

Ελλάδα 3:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Kia ακολουθεί το… ρεύμα με γκάμα ηλεκτρικών και υβριδικών μοντέλων

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Kia ακολουθεί το… ρεύμα με γκάμα ηλεκτρικών και υβριδικών μοντέλων

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Δεν έχει υπάρξει καλύτερη στιγμή για να ακολουθήσετε το ρεύμα #goelectric, με ξεναγό την Kia – ένα brand πρωταγωνιστεί στην ηλεκτροκίνηση προσφέροντας τόσο αμιγώς ηλεκτρικά όσο και plug-in hybrid μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

Το κατασκευασμένο επί ευρωπαϊκού εδάφους Xceed Plug-in Hybrid, συνδυάζει μπαταρία 8.9 kWh, ηλεκτροκινητήρα 44.5 kW και βενζινοκινητήρα 1.6 λίτρων GDI, με ένα 6άρι κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Το σύστημα ανάκτησης ενέργειας μέσω της πέδησης, συλλέγει κινητική ενέργεια που φορτίζει την μπαταρία, σε συνθήκες χαμηλού φορτίου ή φρεναρίσματος. Έτσι, σας επιτρέπει να κάνετε τις περισσότερες καθημερινές σας μετακινήσεις αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια. Επιπρόσθετα, ο οδηγός διαδρομής αναλύει τη διαδρομή σας για να γνωρίζετε πότε πρέπει να αφήνετε το γκάζι.

Advertisement
Advertisement

Το πλήκτρο EV/HEV σας επιτρέπει να δώσετε προτεραιότητα ανάμεσα στην αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία ή την υβριδική, κατά την οποία οι μπαταρίες και ο κινητήρας βενζίνης αναλαμβάνουν την κίνηση του οχήματος. Όσο για το πλήκτρο Sport, σας προσφέρει καλύτερη απόκριση κινητήρα και μεγαλύτερες επιδόσεις.

Απολαύστε την άνεση μιας εύκολης φόρτισης από οικιακή πρίζα ή ένα δημόσιο σταθμό φόρτισης. Σε ένα σταθμό φόρτισης μπορείτε να φορτίσετε την μπαταρία (μέχρι 100%) σε περίπου 2 ώρες και 15 λεπτά!

Advertisement

Δυναμική οδήγηση το Σαββατοκύριακο, απόλυτη αποδοτικότητα για τις καθημερινές σας μετακινήσεις. Και τα δύο στοιχεία μπορείτε να τα απολαύσετε με το νέο Kia Niro Plug-in Hybrid. Διαθέτει αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων με 2 προγράμματα οδήγησης: Eco και Sport. Το νέο Kia Niro Plug-in Hybrid προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία έως και 65 χιλιόμετρα!

Advertisement

Όμως η Kia έχει ανοίξει ένα νέο κόσμο δυνατοτήτων για οδηγούς που τους αρέσουν τα δημοφιλή crossovers αλλά θέλουν και τα πλεονεκτήματα των ηλεκτρικών οχημάτων. Πως, μα φυσικά με το αμιγώς ηλεκτρικό e-Niro!

Advertisement

Με ροπή 395 Nm και τέσσερα προγράμματα οδήγησης ο ισχυρός ηλεκτροκινητήρας του e-Niro επιτρέπει στους οδηγούς να φτάσουν -γρήγορα- στον προορισμό τους απολαμβάνοντας προηγμένη τεχνολογία και συνδεσιμότητα. Η ροπή των ηλεκτρικών οχημάτων μπορεί να σε οδηγήσει στα 100 km/h από στάση μόλις σε 7.8 sec. Μάλιστα, το νέο Kia e-Niro είναι γρήγορο για την κατηγορία του, με τελική ταχύτητα που αγγίζει τα 167 km/h.

Για όσους πραγματοποιούν μεγάλες αποστάσεις, υπάρχει η μπαταρία των 64 kWh με αυτονομία 455 χιλιομέτρων με μία μόλις φόρτιση. Συνδέστε το καλώδιο με έναν ταχυφορτιστή 80 kW και μόλις σε 42 λεπτά η μπαταρία σας μπορεί να φορτιστεί από το 20% στο 80%. Για όσους κινούνται στην πόλη, υπάρχει η επιλογή των 39,2 kWh, με αυτονομία άνω των 289 χιλιόμετρα.

Όσο για τη φόρτιση, επιλέξτε ανάμεσα σε οικιακή φόρτιση στις 7,2 kWh ή σε επιτοίχιο φορτιστή 11 kWh, είτε στο σπίτι, είτε σε δημόσιο σταθμό φόρτισης. Ή επωφεληθείτε από έναν ταχυφορτιστή με ταχύτητες φόρτισης άνω των 50 kWh.

Το Kia e-Soul, είναι ένα κομψό ηλεκτρικό μοντέλο που ξεχωρίζει με τις μοντέρνες γραμμές, τα ζωντανά χρώματα και τις λεπτομέρειες υψηλής τεχνολογίας. Επιλέξτε ανάμεσα σε οκτώ χρώματα αμαξώματος, ενώ οι ειδικά σχεδιασμένες ζάντες αλουμινίου ολοκληρώνουν την ηλεκτρική φιλοσοφία.

Το νέο Kia e-Soul σάς συνδυάζει άπλετους χώρους, άνεση και στυλ, προσφέροντας μεγάλη αυτονομία, με εύκολη φόρτιση άμεση επιτάχυνση και μηδενικούς ρύπους. Η μεγάλης εμβέλειας μπαταρία 64 kWh έχει αυτονομία για περισσότερα από 452 χιλιόμετρα με μια μόνο φόρτιση. Η μικρής εμβέλειας μπαταρία 39,2 kWh έχει αυτονομία για περισσότερα από 276 χιλιόμετρα. Και όποια μπαταρία επιλέξετε καλύπτεται από την αποκλειστική 7ετή εγγύηση της Kia!