Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η επιβλητική Pininfarina Battista (video)

Ελλάδα 2:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η επιβλητική Pininfarina Battista (video)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η επιβλητική Pininfarina Battista (video)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα από τα μοντέλα που τράβηξαν τα βλέμματα στην 89η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης ήταν αναμφίβολα το Battista, το εντυπωσιακό Hypercar της Automobili Pininfarina.

Advertisement
Advertisement

Ένα επιβλητικό υπέρ-αυτοκίνητο που εφοδιάζεται με τέσσερις ηλεκτροκινητήρες συνολικής απόδοσης 1.900 ίππων και τρομακτική ροπή των 234,5 kgm. Ένα ηλεκτρικό θηρίο που προφανώς έχει τετρακίνηση, ενώ το φτιαγμένο από ανθρακονήματα σασί κρατάει χαμηλά το βάρος και προσφέρει επιδόσεις που συγκλονίζουν!

Η επιτάχυνση 0-100 χιλιόμετρα/ώρα επιτυγχάνεται σε λιγότερο από δύο δευτερόλεπτα, ενώ για τα πρώτα 300 km/h από στάση ο χρόνος είναι κάτω από 12 δευτερόλεπτα! Παράλληλα, η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 350 km/h, ενώ η αυτονομία της φτιαγμένης από την Rimac μπαταρίας 120 kWh, μπορεί να φτάσει έως και τα 450 χιλιόμετρα!

Μπορείτε να διαβάσετε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για τη Pininfarina Battista και στο video που ακολουθεί να δείτε την αποκλειστική πρώτη παρουσίαση του μοντέλου που έγινε λίγο προτού αυτό βρεθεί στη σκηνή της Γενεύης.

Advertisement
Advertisement

Μιλούν ο πρόεδρος της Pininfarina SpA, Paolo Pininfarina, o CEO της μάρκας Michael Perschke, ο Πρόεδρος του Mahindra Group, Anand Mahindra και ο άνθρωπος που σχεδίασε το επιβλητικό Hypercar, Luca Borgogno. Μαζί τους ο οδηγός εξέλιξης της Mahindra, γνωστός από τη θητεία του στη Formula 1, Nick Heidfeld.

Περισσότερα πατώντας play.