Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H Mitsubishi φρεσκάρει το ASX

Ελλάδα 6:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Mitsubishi φρεσκάρει το ASX

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H Mitsubishi φρεσκάρει το ASX

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Την έναρξη διάθεσης του ανανεωμένου compact SUV ανακοίνωσε η Mitsubishi Motors στη Ρωσία. Το ASX δέχτηκε επεμβάσεις τόσο στην εξωτερική του σχεδίαση όσο και στην καμπίνα των επιβατών, ενώ ένα νέο σύστημα μετάδοσης υπόσχεται βελτίωση σε λειτουργία, επιδόσεις και κατανάλωση.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Συγκρίνοντας το ASX των φωτογραφιών με αυτό που κυκλοφορεί στα μέρη μας, διαπιστώνουμε τη διαφορετική γρίλια, τους νέους προφυλακτήρες, τα φώτα ημέρας LED σχήματος «C» που… αγκαλιάζουν τους προβολείς ομίχλης και τα πίσω φωτιστικά σώματα με νέα κρύσταλλα. Η Mitsubishi κάνει λόγο και για αλλαγές στο εσωτερικό, όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν κυκλοφορήσει οι σχετικές εικόνες.

Η αλλαγή στα μηχανικά μέρη αφορά την παρουσία ενός νέου κιβωτίου CVT. Οι Ιάπωνες υποστηρίζουν ότι είναι πιο σύγχρονο σε λειτουργία από το προηγούμενο, ενώ παράλληλα συμβάλλει στη βελτίωση των επιδόσεων (0-100 και ρεπρίζ) και τον περιορισμό της κατανάλωσης. Θα περιμένουμε τα επόμενα 24ωρα για να δούμε αν και πότε το ανανεωμένο Mitsubishi ASX θα κάνει την εμφάνισή του και στη δυτική Ευρώπη.

Advertisement
Advertisement