Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H Huracan της Novitec

Ελλάδα 2:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Huracan της Novitec

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H Huracan της Novitec

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Από τη στιγμή που ο οίκος βελτιώσεων έχει δημιουργήσει ολόκληρο τμήμα εντός του, που να δουλεύει μόνο πάνω σε μοντέλα της Lamborghini, η Huracan δεν θα μπορούσε να μη δεχθεί τη φροντίδα του!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Το τμήμα Torado λοιπόν, έβαλε στο στόχαστρο τη διάδοχο της Gallardo και το αποτέλεσμα το βλέπετε στις φωτογραφίες που σας παραθέτουμε. Οι επεμβάσεις δεν αφορούν στον V10 κινητήρα χωρητικότητας 5.23 lt που προσφέρει 610 PS στις 8250 rpm και 57.1 kgm στις 6500 rpm. Ως αποτέλεσμα, η τελική των 325 km/h και η επιτάχυνση 0-100 των 3.2 sec δεν έχουν διαφοροποιηθεί.

Novitec-Torado-Huracan-b640

Advertisement
Advertisement

Όλα τα άλλα όμως, έχουν αλλάξει. Η νέα ανάρτηση έχει χαμηλώσει την απόσταση από το έδαφος κατά 35mm, υπάρχει νέο χαμηλού βάρους σύστημα εξάτμισης και ειδικού σχεδιασμού ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών εμπρός και 21 πίσω.

Novitec-Torado-Huracan-f640

Όμως οι βασικές τροποποιήσεις αφορούν στην εμφάνιση αφού συναντάμε νέο εμπρός σπόιλερ με αιχμηρό κέντρο, ποδιές στο πλάι, νέου σχεδιασμού καθρέφτες, τροποποιημένους αεραγωγούς, διαχύτη και πίσω αεροτομή!

Advertisement

Novitec-Torado-Huracan-d640

Όλα αυτά, συνδυάζονται με πρόγραμμα εξατομίκευσης για το εσωτερικό, με τον γερμανικό οίκο βελτιώσεων να προσφέρει δέρμα και αλκαντάρα στο χρώμα που επιθυμεί ο πελάτης.

Advertisement

Novitec-Torado-Huracan-c640