Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H Arden «στολίζει» την XKR-S Convertible

Ελλάδα 15:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Arden «στολίζει» την XKR-S Convertible

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H Arden «στολίζει» την XKR-S Convertible

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

H Jaguar XKR-S Convertible είναι ένα πανέμορφο σπορ διθέσιο εντυπωσιακών επιδόσεων αφού κάτω από το καπό κρύβει 550 PS, έτοιμα να σας συναρπάσουν. Ως γνωστών όμως, οι βελτιωτικοί οίκοι έχουν την τάση να αναζητούν προκλήσεις, όπως το να κάνουν τόσο εντυπωσιακά αυτοκίνητα, ακόμα πιο όμορφα κι ακόμα πιο ισχυρά. Για παράδειγμα η Arden που προτείνει ένα αρκετά ενδιαφέρον πακέτο αναβάθμισης για το συγκεκριμένο μοντέλο (παλαιότερα είχε παρουσιάσει τη δική της πρόταση και για τη coupe έκδοση της XKR-S). Τιτλοφορείται AJ 20 R-S και σε ότι αφορά στον V8 κινητήρα δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα οι αριθμοί που αφορούν στην αναβαθμίσεις.

Advertisement
Advertisement

Αισθητικά όμως, έχουμε ζάντες 21 ιντσών της Arden, νέου σχεδιασμού τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων, εσωτερικό προσαρμοσμένο στα θέλω του πελάτη, όπως άλλωστε και το εξωτερικό. Διαλέγει δηλαδή το χρώμα που θα επενδύσει διάφορα «στρατηγικά» σημεία του αμαξώματος, όπως η γρίλια στον εμπρός προφυλακτήρα, οι αεραγωγοί πάνω στο καπό, τα σπόιλερ στις εμπρός γωνίες αλλά και οι πλαϊνές ποδιές.

Ταπεινή μας άποψη είναι πως αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που προσθέτει ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος, πράγματι δίνουν κάτι έξτρα στην ήδη εντυπωσιακή XKR-S Convertible.
[nggallery id=1805]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)