Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Φρεσκάρισμα για το Grand Vitara

Ελλάδα 13:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φρεσκάρισμα για το Grand Vitara

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Φρεσκάρισμα για το Grand Vitara

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μετρώντας αρκετά χρόνια στην πλάτη του, το Grand Vitara έχει δύσκολη αποστολή: καλείται να αντιμετωπίσει ποιοτικότερα και πιο οικονομικά μοντέλα. Η Suzuki επιχειρεί να τονώσει το ενδιαφέρον του κοινού για το τετρακίνητο της SUV, ανανεώνοντας ελαφρά την εξωτερική του εμφάνιση και χρησιμοποιώντας νέα υλικά στην καμπίνα των επιβατών.

Advertisement
Advertisement

Το Grand Vitara που έκανε πρεμιέρα στην έκθεση αυτοκινήτου της Μόσχας, φέρει νέα μάσκα και επανασχεδιασμένο μπροστινό προφυλακτήρα. Ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, ενώ προαιρετικά διατίθεται και 18άρες. Αντιθέτως, πιο δύσκολο να εντοπιστούν είναι οι αλλαγές στο πίσω μέρος, οι οποίες αφορούν τα κρύσταλλα των φωτιστικών σωμάτων. Στο εσωτερικό, τα καθίσματα φέρουν νέες επενδύσεις, πέραν αυτού όμως ουδέν.

Η Suzuki δεν ανακοίνωσε αλλαγές για τα μηχανικά μέρη του SUV, που κυκλοφορεί τόσο ως 3θυρο όσο και ως 5θυρο. Το λανσάρισμα του ανανεωμένου Grand Vitara στην ευρωπαϊκή αγορά προγραμματίζεται λογικά για μετά την έκθεση στο Παρίσι.[nggallery id=397]

basket jordan femme
mulberry outlet uk
occhiali da vista ray ban
toms outlet
christian louboutin pas cher
mulberry uk
retro jordan shoes
toms outlet
Jordan Pas Cher
ray ban outlet
mulberry bags
hollister online shop deutschland
cheap jordan shoes
michael kors outlet
karen millen outlet
louboutin femme
jordan retro 6
michael kors outlet
hollister france
ray ban outlet