Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ford Tourneo Custom: Νέα ήθη και έθιμα

Ελλάδα 21:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ford Tourneo Custom: Νέα ήθη και έθιμα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ford Tourneo Custom: Νέα ήθη και έθιμα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Ford αποκάλυψε τις πρώτες λεπτομέρειες για το ευέλικτο, νέο όχημα μεταφοράς προσώπων με τον κωδικό Tourneo Custom, το οποίο μπορεί να μεταφέρει με ανέσεις κυριολεκτικά “1ης θέσης”, μέχρι και εννέα επιβάτες σε μία νέα πολυτελή καμπίνα παρακαλώ…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Κατάλληλο για μεταφορά προσώπων, προσωπική χρήση ή δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου, το νέο Tourneo Custom θα διατίθεται για παραγγελία αργότερα μέσα στη χρονιά, ενώ οι παραδόσεις του θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2018. Ξεχωρίζοντας, με ένα τολμηρό εμπρός τμήμα και χρωμιωμένη μάσκα και πέντε οριζόντιες μπάρες, το νέο Tourneo Custom διαθέτει μία πολυτελή καμπίνα με σύστημα πίσω καθισμάτων μοναδικό στην κατηγορία. Αυτό αποτελείται από έξι ατομικά καθίσματα, με δυνατότητα συνεδριακής διάταξης της 2ης και 3ης σειράς. Το μεγαλύτερο σε μέγεθος Tourneo, είναι και αυτό ανανεωμένο. Εντυπωσιάζει με τον πολιτισμένο και προηγμένο χαρακτήρα του, το εσωτερικό υψηλής ποιότητας, τα βελτιωμένα επίπεδα άνεσης και θορύβου και τις τεχνολογίες όπως το Intelligent Speed Limiter και το SYNC3.

«Με το νέο Tourneo Custom, όλοι οι επιβάτες μπορούν να απολαμβάνουν το καλύτερο σύστημα καθισμάτων», σχολίασε ο Pete Reyes, vehicle line director, της Ford Ευρώπης. «Αυτό το ευέλικτο όχημα μεταφοράς προσωπικού έχει μεταμορφωθεί πλήρως, διαθέτοντας ένα στιλάτο εσωτερικό, που συνδυάζει την άνεση και την ποιότητα ενός πολυτελούς αυτοκινήτου με εξαιρετικούς χώρους και πρακτικότητα». Οι νέες καινοτομίες βασίζονται στις σημαντικές προϊοντικές βελτιώσεις που έγιναν στο Tourneo Custom το 2016, ανάμεσά τους και ο επαναστατικός κινητήρας Ford EcoBlue 2.0L diesel, το νέο, εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο SelectShift, και η πίσω αερανάρτηση.

Advertisement
Advertisement

Το Tourneo Custom, που λανσαρίστηκε για πρώτη φορά το 2013, είναι η ναυαρχίδα της οικογένειας Ford Tourneo, που περιλαμβάνει επίσης το πενταθέσιο Tourneo Courier και το Tourneo Connect σε πενταθέσιες και επταθέσιες εκδόσεις με κινητήρες πετρελαίου απόδοσης 105, 130 και 170 ίππων.

Ford-Tourneo-Custom-2018-tsiro-640Ford-Tourneo-Custom-2018-inter-tsiro-640Ford-Tourneo-Custom-2018-seats-tsiro-640

 

Advertisement