Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το Ford EcoSport αλλάζει και μοιάζει με Kuga

Ελλάδα 22:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Ford EcoSport αλλάζει και μοιάζει με Kuga

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το Ford EcoSport αλλάζει και μοιάζει με Kuga

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Τα SUV είναι… λατρεμένα αυτοκίνητα και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού Ωκεανού, τόσο για τους νέους όσο και για τους οικογενειάρχες. Η Ford παρουσίασε μέσω του Snapchat το νέο EcoSport, το οποίο θα αργήσει πάντως να φθάσει στις εκθέσεις της αμερικάνικης μάρκας (προγραμματίζεται για τις αρχές του 2018).

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Κύριο χαρακτηριστικό του νέου EcoSport είναι η μεγάλη τραπεζοειδής μάσκα, η οποία το φέρνει σε πλήρη ταύτιση με το ανανεωμένο Kuga και το μεγάλο Edge. Ταυτόχρονα αναβαθμίζεται ο εξοπλισμός άνεσης και συνδεσιμότητας, ώστε να αποτελεί έναν ιδανικό σύντροφο στο σύγχρονο τρόπο ζωής. Το ηχοσύστημα B&O PLAY ισχύος 675 watt και 10 ηχείων θα είναι στάνταρ στην πλούσια έκδοση εξοπλισμού Titanium. Το δορυφορικό ραδιόφωνο SiriusXM και η διπλή κεραία για την μπάντα των FM θα εξασφαλίζουν τέλεια απόδοση.

Η νέα, τρίτη, γενιά του συστήματος πολυμέσων SYNC συνδυάζεται με οθόνη αφής 8 ιντσών. Μέσω αυτής θα ελέγχονται όλες οι λειτουργίες των smartphone (είναι συμβατή με τα πρωτόκολλα Apple CarPlay – Android Auto) αλλά και του ηχοσυστήματος.

Advertisement
Advertisement

Ford-EcoSport-2018-3

Θα υπάρχει έκδοση με τετρακίνηση, σπορ ρύθμιση της ανάρτησης και του συστήματος διεύθυνσης, αλλά και ξεχωριστές λεπτομέρειες στο αμάξωμα και την καμπίνα των επιβατών. Η γκάμα των κινητήρων, για την αγορά των ΗΠΑ, θα περιλαμβάνει τον τρικύλινδρο 1.0 EcoBoost, αλλά και έναν πιο ισχυρό 2λιτρο (στάνταρ εδώ η τετρακίνηση). Και οι δύο συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Στην Ευρώπη θα περιμένουμε την άφιξη της νέας γενιάς του EcoSport κάποια στιγμή μέσα στο 2018.

Advertisement

Ford-EcoSport-2018-2