Live Κίνηση
Περισσότερα
Fiat 500 Family

Fiat 500X Urban: Η συνδεσιμότητα σε πρώτο πλάνο

Ελλάδα 2:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Fiat 500X Urban: Η συνδεσιμότητα σε πρώτο πλάνο

Fiat 500 Family

Fiat 500X Urban: Η συνδεσιμότητα σε πρώτο πλάνο

Fiat 500 Family

Μπορεί επιλέγοντας ένα Fiat 500X ο αγοραστής να επιδεικνύει πως θέλει ένα αυτοκίνητο με ιδιαίτερο χαρακτήρα, προσωπικότητα, ποιότητα και αποδοτικούς κινητήρες, όμως όλα αυτά πάνε χέρι-χέρι με την τεχνολογία.

Advertisement
Advertisement

Τόσο σε επίπεδο ασφαλείας όπου διαθέτει αρκετά συστήματα φύλακες-αγγέλους, όσο και σε επίπεδο διασκέδασης όταν βρίσκεστε μέσα στο αυτοκίνητό σας. Μείνετε λοιπόν συνδεδεμένοι με τα πράγματα και τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Ας δούμε τι προσφέρει το νέο Fiat 500X Urban Look σε αυτόν τον τομέα.

Apple CarPlay
Το νέο Fiat 500X υποστηρίζει την εφαρμογή Apple CarPlay, με την οποία χρησιμοποιείτε το προσωπικό σας iPhone με ασφάλεια στο αυτοκίνητό σας. Χάρη στις εφαρμογές που αναπτύχθηκαν αποκλειστικά για το Apple CarPlay στην οθόνη του δικού σας 500X, μπορείτε να παρακολουθείτε την κυκλοφορία, να καλείτε τους αγαπημένους σας, να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας playlists. Με την Siri, μπορείτε να χρησιμοποιείτε φωνητικές εντολές για να διαχειρίζεστε βασικές λειτουργίες του τηλεφώνου σας.

Advertisement
Advertisement

fiat-500x-applecarplay640

Android Auto
Όμως το νέο Fiat 500X υποστηρίζει και την εφαρμογή Android Auto. Με αυτή έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο και εφαρμογές κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, χωρίς να επηρεάζεται η ασφάλειά σας. Οι εφαρμογές σας εμφανίζονται στην οθόνη του 500Χ και χάρη στο φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον, η χρήση τους είναι απλή και ασφαλής. Με τα Google Maps έχετε πληροφορίες για την κίνηση σε πραγματικό χρόνο ενώ παράλληλα μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις και να αποστέλλετε μηνύματα χάρη στη Hands Free τεχνολογία.

fiat-500x-androidauto640

Advertisement

Uconnect 7’’ HD LIVE
Με  το Uconnect 7’’ HD LIVE στον βασικό εξοπλισμό του Fiat 500X Urban Look, απαντάτε στις κλήσεις σας, αποστέλλετε SMS, ακούτε την αγαπημένη σας μουσική και επιλέγετε την πιο γρήγορη διαδρομή.

fiat-500x-hdlive640

Advertisement