Live Κίνηση
Περισσότερα
Fiat 500 Family

Το Fiat 500 Collezione τραβάει τα βλέμματα

Ελλάδα 7:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Fiat 500 Collezione τραβάει τα βλέμματα

Fiat 500 Family

Το Fiat 500 Collezione τραβάει τα βλέμματα

Fiat 500 Family

Το Fiat 500 Collezione είναι ένα μοντέλο που εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά. Τα σχήματα και τα χρώματα συνδυάζονται με έναν μοναδικό τρόπο, που εκφράζει τον θρυλικό του χαρακτήρα. Είναι το ιδανικό μοντέλο για να μετακινείστε με πολυτέλεια και στιλ.

Advertisement
Advertisement

Η σειρά Collezione, είναι αφιερωμένη στο θρυλικό Fiat 500, ένα αυτοκίνητο που έλκει με τις μοναδικές του λεπτομέρειες, τους στιλάτους συνδυασμούς του και την ελευθερία που μπορεί να παρέχει μια έκδοση cabrio.

Επειδή η αρμονία είναι στις λεπτομέρειες, το νέο 500 Collezione έχει την τέλεια εμφάνιση για όλες τις περιπτώσεις. Είναι ευκίνητο εντός και εκτός πόλης, καθιστώντας κάθε μετακίνηση μοναδική.

Ο διάκοσμος στο καπό, τα ένθετα στον προφυλακτήρα, τα καλύμματα των εμπρός καθρεφτών και οι λεπτομέρειες στις χειρολαβές είναι μόνο μερικά από τα χρωμιωμένα στοιχεία που υπογράφουν αυτό το μοντέλο.

Advertisement
Advertisement

Η γκρίζα/λευκή περιμετρική γραμμή στην έκδοση cabrio, οι ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, ιδιαίτερης σχεδίασης και με το λογότυπο 500 στο κέντρο, καθώς και το σήμα Collezione στην πίσω πόρτα, είναι μοναδικά στοιχεία της νέας ειδικής έκδοσης του Fiat 500.

Fiat-500-collezione-i640

Ο δρόμος μπροστά σας είναι πάντα φωτισμένος, χάρη στους προβολείς ομίχλης που εξασφαλίζουν μέγιστη ορατότητα σε όλες τις συνθήκες.

Advertisement

Και είναι παντός καιρού, με την γκρι υφασμάτινη οροφή να ταιριάζει απόλυτα με όλα τα χρώματα, ώστε να κάνετε είτε τις βόλτες με το βλέμμα στον ουρανό, είτε προστατευμένοι από τις καιρικές συνθήκες.

Μάλιστα, η αποκλειστική νέα διχρωμία Gelato White/Lunare Gray δίνει μία πινελιά αποκλειστικότητας.

Advertisement

Fiat-500-collezione-k640

Στο εσωτερικό, τα χρώματα του ταμπλό ταιριάζουν απόλυτα με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς του εξωτερικού, για να είστε πάντα στη μόδα!

Όπως χαρακτηριστικά λένε οι Ιταλοί, το Fiat 500 Collezione δεν ακολουθεί τη μόδα, τη δημιουργεί!

Advertisement