Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για το Infiniti JX

Ελλάδα 12:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για το Infiniti JX

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ευρωπαϊκή πρεμιέρα για το Infiniti JX

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ο νέος Πρόεδρος της Infiniti, Γιόχαν Ντε Νίσεν, παρουσίασε στην έκθεση αυτοκινήτου της Μόσχας το JX, το επταθέσιο πολυτελές crossover μήκους σχεδόν 5 m. Η παραγωγή του γίνεται στο Τενεσί των Ηνωμένων Πολιτειών, εξοπλίζεται με V6 3,5 lt. ισχύος 269 PS και οι πωλήσεις του στη Ρωσία θα αρχίσουν τους πρώτους μήνες του 2013.

Advertisement
Advertisement

Οι επισκέπτες της έκθεσης στη ρωσική πρωτεύουσα έχουν την ευκαιρία να δουν το FX Sebastian Vettel, αλλά και το πρωτότυπο υβριδικό Etherea. Στο τελευταίο θα βασιστεί το μικρομεσαίο αυτοκίνητο της Infiniti, το οποίο θα κατασκευάζεται από το 2014 στο εργοστάσιο της Magna Steyr στην Αυστρία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα (MFA) με τη νέα A-Class, έναν δηλαδή από τους κυριότερους αντιπάλους του. Στην Infiniti θεωρούν ότι η είσοδος στην κατηγορία των premium compact μοντέλων θα προσελκύσει νέους ηλικιακά πελάτες.

Ο Ντε Νίσεν ανέφερε ότι περισσότερες λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο μοντέλο θα ανακοινωθούν στα τέλη Σεπτεμβρίου, στην έκθεση του Παρισιού. Εκεί θα πραγματοποιηθεί η ευρωπαϊκή πρεμιέρα του LE Concept, ενός ηλεκτρικού μοντέλου που αναμένεται να οδηγηθεί στη γραμμή παραγωγής σε περίπου 2 έτη.[nggallery id=400]

louboutin pas cher
air jordan 11
ray ban outlet
jordan femme
Jordan Pas Cher
toms shoes clearance
spyder jacket
basket louboutin
ray ban outlet
basket louboutin
hollister Deutschland online shopbasket jordan femme
louboutin pas cher
sac lancel pas cher
basket jordan femme
mulberry handbags
hollister
christian louboutin pas cher
Cheap Ray Ban Sunglasses
air jordan 11