Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτοιμο και το Talisman Estate

Ελλάδα 14:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτοιμο και το Talisman Estate

ΝΕΑ

Έτοιμο και το Talisman Estate

ΝΕΑ

Πενήντα ημέρες μετά την αποκάλυψη του Talisman sedan, του διαδόχου της Laguna, ήρθε η σειρά του station wagon αμαξώματος να δει το φως της δημοσιότητας. Η Renault παρουσιάζει το νέο της μοντέλο που θα κάνει πρεμιέρα για το κοινό στη Φρανκφούρτη και θα αρχίσει να πωλείται στην Ευρώπη μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2016.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Οι διαστάσεις του Talisman Estate είναι ίδιες με αυτές του sedan (μήκος 4,86 m/πλάτος 1,87 m/ύψος 1,46 m/μεταξόνιο 2,81 m), όμως η σχεδίαση της οροφής προσφέρει έξτρα 30 mm πάνω από τα κεφάλια των πίσω επιβατών. Όταν ανοίξει η πόρτα του χώρου αποσκευών (απλά κουνώντας το πόδι κάτω από τον προφυλακτήρα) αποκαλύπτεται χώρος με όγκο 572 lt.

Advertisement
Advertisement

Κοινή με το Talisman sedan είναι η γκάμα των κινητήρων. Ο 1.6 Energy TCe αποδίδει με τη βοήθεια turbo 150 και 200 ίππους, ενώ συνδυάζεται αποκλειστικά με το 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC. Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές του γαλλικού station θα μπορούν να επιλέξουν και ανάμεσα σε τρεις diesel: τον 1.5 Energy dCi 110 PS (με 6άρι μηχανικό ή αυτόματο EDC, ανάλογου αριθμού σχέσεων) και τους πιο ισχυρούς 1.6 Energy dCi με 130 και 160 ίππους (ο δεύτερος μόνο με το αυτόματο κιβώτιο).