Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Επίσημο: Έρχεται η Aston Martin Lagonda

Ελλάδα 0:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Επίσημο: Έρχεται η Aston Martin Lagonda

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Επίσημο: Έρχεται η Aston Martin Lagonda

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και η βρετανική μάρκα επαναφέρει το όνομα Lagonda στο προσκήνιο της αυτοκίνησης. Η Aston Martin ανακοίνωσε ότι το πολυτελές sedan θα μπει και πάλι στη γραμμή παραγωγής το 2015, για περιορισμένο όμως αριθμό μονάδων. Έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα και δύο φωτογραφίες, με τη μία να αποκαλύπτει πλήρως το προφίλ του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Η νέα Lagonda θα τοποθετηθεί στην κατηγορία των υπερπολυτελών 4θυρων επιδόσεων και προορίζεται αποκλειστικά για τις χώρες της Μέσης Ανατολής, εκεί όπου υπάρχει η σχετική ζήτηση και το… ανάλογο χρήμα. Το περιορισμένης παραγωγής αυτοκίνητο βασίζεται στην αρχιτεκτονική VH της Aston Martin και θα αντλεί σχεδιαστική έμπνευση από την προηγούμενη Lagonda του 1976. Σε ορισμένη μέρη του αμαξώματος θα γίνει χρήση ανθρακονήματος.

Η παραγωγή της Lagonda θα γίνει στην έδρα της Aston Martin, στο Γκέιντον της Αγγλίας. Η τιμή της θα παραμείνει εμπιστευτική και θα γίνεται γνωστή μόνο σε όσους εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την αγορά της. Δε δόθηκαν και πληροφορίες για τα μηχανικά μέρη, όμως δημοσιεύματα στο βρετανικό ειδικό Τύπο έκαναν λόγο για V12 κινητήρα και 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Advertisement
Advertisement