Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Επετειακό Ford GT στη Γενεύη

Ελλάδα 21:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Επετειακό Ford GT στη Γενεύη

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Επετειακό Ford GT στη Γενεύη

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το Ford GT δίνει το παρών στη Γενεύη στα χρώματα της έκδοσης περιορισμένης παραγωγής Ford GT 66 Heritage Edition. Το μοντέλο τιμά τη νίκη της Ford στο Le Mans του 1966, υιοθετώντας την ανάλογη εξωτερική εικόνα.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Έχουμε και λέμε λοιπόν, απόχρωση Shadow Black σε gloss ή matte φινίρισμα με ασημί ρίγες και ανθρακονήματα, καπό και γραφικά θυρών σε Frozen White #2 και σφυρήλατες αλουμινένιες ζάντες 20 ιντσών σε gold satin διαφανή επίστρωση με μαύρα μπουλόνια. Έτσι τιμάς την ιστορία…

Όλα τα Ford GT διαθέτουν προηγμένο ψηφιακό ταμπλό 10 ιντσών. Το ταμπλό περιλαμβάνει γραφικά εμπνευσμένα από αγώνες με σκοπό τη μείωση της διάσπασης της προσοχής του οδηγού, ενώ αναπροσαρμόζεται αυτόματα με βάση τα πέντε προφίλ οδήγησης (Drive Modes): Normal mode, Wet mode, Sport mode, Track mode και V-Max mode.

Advertisement
Advertisement

Ο V6 EcoBoost κινητήρας των 3,5 λίτρων αποδίδει 647 ίππους και ροπή 75,0 kgm! Με τελική ταχύτητα 347 km/h, το Ford GT είναι το ταχύτερο Ford παραγωγής που έχει τρέξει ποτέ σε πίστα. Η έκδοση με προδιαγραφές δρόμου – με πλαίσιο από ανθρακονήματα και ενεργή αεροδυναμική – αντανακλά τις επιδόσεις του αγωνιστικού Ford GT της Ford Chip Ganassi Racing που κέρδισε στο 2016 Le Mans 24 Hours, και επίσης εκτίθεται στη Γενεύη.