Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα σπορ 500αράκι!

Ελλάδα 14:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα σπορ 500αράκι!

ΝΕΑ

Ένα σπορ 500αράκι!

ΝΕΑ

Ένα νέο και ανήσυχο μέλος απέκτησε η «οικογένεια» του Fiat 500, «βαφτισμένο» ως «S» και με την πρεμιέρα του να πραγματοποιείται στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Μία «οικογένεια» που ολοένα και μεγαλώνει, προσπαθώντας να πάρει τα μέγιστα από την αγορά. Το 500S λοιπόν είναι ό,τι πιο σπορ, πριν περάσουμε στο σήμα της Abarth.

Εξωτερικά, ξεχωρίζει από τους σπορ προφυλακτήρες με ενσωματωμένα φώτα ομίχλης στο μπροστινό μέρος, τις ειδικές πλαϊνές ποδιές, την αεροτομή, το αποκλειστικό χρώμα «Satin Graphite» στις λαβές των θυρών και της πίσω πόρτας, τα αεροδυναμικά βοηθήματα στον καθρέφτη, τα πίσω φιμέ κρύσταλλα, την επιχρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης και τις μπροστά εισαγωγές αέρα σε «μαύρο σαγρέ», καθώς και την πίσω γρίλια.

Advertisement
Advertisement

Fiat-500S-e640

Οι Ιταλοί το προσφέρουν και σε νέα χρώματα, για να τονίσουν την ιδιαιτερότητά του. Συγκεκριμένα σε μεταλλικό Azure και ματ πράσινο Alpine. Στον εσωτερικό κόσμο του 500S, συναντάμε αντίθεση ανάμεσα στα μαύρα καθίσματα και τη μαύρη οροφή, με το συνδυασμό μπλε, λευκού και κίτρινου χρώματος στις πόρτες και στα άκρα των καθισμάτων.

Fiat-500S-c640

Advertisement

Το σύστημα Uconnect™ HD LIVE με οθόνη αφής 7 ιντσών ανήκει στο βασικό εξοπλισμό του 500S και περιλαμβάνει πλήθος λειτουργιών, όπως Bluetooth hands-free, αναγνώριση φωνής και πολλές μουσικές επιλογές εκτός από το FM/AM ραδιόφωνο, χάρη στην εξαιρετική συνδεσιμότητά του μέσω υποδοχής 3.5mm, USB ή Bluetooth. Επιπλέον, προαιρετικά το ιταλικό μοντέλο, διατίθεται με το ολοκληρωμένο σύστημα mirroring για το Apple CarPlay και το AndroidAuto, ψηφιακό ραδιόφωνο (DAB) και ένα 3D ολοκληρωμένο σύστημα πλοήγησης TomTom. Και για τους πλέον απαιτητικούς στον τομέα του ήχου, το 500S εφοδιάζεται με το Beats by Dr. Dre, το ηχοσύστημα που σχεδιάστηκε για να φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο η μουσική μπορεί να ακουστεί στο εσωτερικό του οχήματος.

Fiat-500S-d640

Advertisement

Στο περίπτερο της Fiat στη Γενεύη βρίσκονται και οι δυο εκδοχές της νέας έκδοσης. Η πρώτη σε πράσινο Alpine με δίχρωμο δερμάτινο εσωτερικό σε μαύρο / ιβουάρ χρώμα, που εφοδιάζεται με τον 1300άρη Multijet κινητήρα απόδοσης 95 ίππων. Η diesel μονάδα της ιταλικής μάρκας καταναλώνει 3.4 lt /100 km, εκπέμπει μόλις 89 γραμμάρια CO2 ανά χιλιόμετρο και πληροί προδιαγραφές Euro 6. Με αυτή, τα 100 km/h έρχονται σε 10.7 sec ενώ η τελική ταχύτητα ορίζεται στα 180 km/h.

Fiat-500S-b640

Η δεύτερη είναι σε Azure χρώμα, ενώ οι εσωτερικοί χώροι είναι επενδυμένοι με ένα ειδικό μαύρο και λευκό ύφασμα. Αυτή εφοδιάζεται με τον TwinAir κινητήρα βενζίνης, χωρητικότητας 0.9lt και απόδοσης 105 αλόγων.

Advertisement