Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

ελίν Diesel Crystal: Το καθαρό diesel (video)

Ελλάδα 9:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

ελίν Diesel Crystal: Το καθαρό diesel (video)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

ελίν Diesel Crystal: Το καθαρό diesel (video)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Σας προβληματίζει η ποιότητα του καυσίμου και ειδικότερα του diesel; Η ελίν έχει το ολοκληρωμένο φάρμακο για το αυτοκίνητό σας! Το όνομά του είναι diesl Crystal, εξαφανίζει ολοκληρωτικά τη μικροβιακή μόλυνση εξασφαλίζοντας απόλυτα καθαρό κινητήρα, με ελάχιστο κόστος συντήρησης!

Advertisement
Advertisement

Βασίζεται σε μια εντελώς πρωτοποριακή φόρμουλα, με τη μοναδική τεχνολογία συνδυασμού αμινών, της ελίν. Ας δούμε όμως αναλυτικά τι κάνει:

– Διαλύει τη μικροβιακή μόλυνση, καθώς διασπά την «κόλλα» που συγκρατεί την αποικία των βακτηρίων. Απομονώνει και διασκορπά τους μικροοργανισμούς, οι οποίοι τελικά περνούν μέσα από το σύστημα καυσίμου και καίγονται!

– Προλαμβάνει τη δημιουργία νέας μόλυνσης, αφού δεν επιτρέπει στα βακτήρια να «κολλήσουν» μεταξύ τους και να δημιουργήσουν λάσπη!

Advertisement
Advertisement

– Μειώνει το κόστος συντήρησης αφού διατηρεί τον κινητήρα καθαρό.

– Προστατεύει από τη σκουριά και τη διάβρωση, γιατί δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα ανάμεσα στο ντεπόζιτο και στο καύσιμο. Η τεχνολογία συνδυασμού αμινών που χρησιμοποιείται στο diesel Crystal βραβεύτηκε για τις αντιδιαβρωτικές της ιδιότητες από την Petroleum Marketers Association of America.

– Διαχωρίζει το νερό, επιτρέποντας έτσι μόνο στο καθαρό diesel crystal να προχωρήσει από τη δεξαμενή του πρατηρίου προς το ντεπόζιτο.

Advertisement

– Λιπαίνει τον κινητήρα, γιατί βελτιώνει τις λιπαντικές ιδιότητες του πετρελαίου.

– Προστατεύει την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον, αφού είναι το μόνο προϊόν που καταπολεμά τη βακτηριακή μόλυνση, χωρίς να περιέχει βιοκτόνο.

Advertisement

– Φροντίζει το περιβάλλον, αφού κάνει καλύτερη καύση με αποτέλεσμα να εκπέμπεται λιγότερη αιθάλη.

– Προσφέρει αντιπαγωτική προστασία το χειμώνα.

Δείτε περισσότερα στο ενδιαφέρον video που ακολουθεί:

Advertisement

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρωτοποριακό αυτό προϊόν αλλά και τη χρήση του, διαβάστε εδώ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΑΝΟΣ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ (Instagram.com/SeitanF1)