Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Παρουσίαση: H MP4-12C Velocita της DMC

Ελλάδα 22:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρουσίαση: H MP4-12C Velocita της DMC

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Παρουσίαση: H MP4-12C Velocita της DMC

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα ακόμα supercar αφέθηκε στα έμπειρα χέρια της εταιρείας βελτιώσεων DMC. Ο λόγος για τη McLaren MP12-12C που έγινε… Velocita.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Χωρίς επεμβάσεις στο κινητήριο σύνολο (διατηρείται ο 3.8 lt V8 Twin-Turbo κινητήρας των 625 PS), με εξατομικευμένες επιλογές για το εσωτερικό αλλά ακόμα πιο άγρια εξωτερική εμφάνιση.

Εκεί η DMC έχει κάνει αρκετή δουλειά, που εκτός από αισθητικό αποτέλεσμα, έχει σύμφωνα με τα λεγόμενα της βελτιώσει τις επιδόσεις της McLaren καθώς έχει βελτιωθεί η αεροδυναμική της απόδοση, ενώ ταυτόχρονα έχει μειωθεί το βάρος της.

Advertisement
Advertisement

Προφανώς υπάρχει εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων, με νέου σχεδιασμού προφυλακτήρα που οδηγεί σε μεγάλη ποδιά. Παράλληλα, εμφανίζονται και στο πλάι του αυτοκινήτου και καταλήγουν στο διαχύτη τύπου GT – τομέας όπου η DMC «κέρδισε» 30 περίπου κιλά. Πιο εντυπωσιακή, λόγω του μεγαλύτερου μεγέθους της, είναι και η πίσω αεροτομή.

Για πελάτες που θέλουν ακόμα πιο σπέσιαλ πακέτα, μπορεί να γίνει παραγγελία με καπό, κάλυμμα κινητήρα, αεραγωγούς και απολήξεις εξατμίσεων – όλα 100% από ανθρακόνημα. Στο βασικό πακέτο, το σύστημα εξατμίσεων είναι από τιτάνιο και συνδυάζεται με ζάντες 21 ιντσών.
[nggallery id=3037]

Η γερμανική εταιρεία που ειδικεύεται στη δημιουργία ξεχωριστών kit για Lamborghini και Ferrari, έχει επεκταθεί και σε μάρκες όπως οι Maserati, McLaren, Bentley, Rolls-Royce, Porsche και Mercedes.