Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δυναμική εμφάνιση για το Audi Q3

Ελλάδα 2:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δυναμική εμφάνιση για το Audi Q3

ΝΕΑ

Δυναμική εμφάνιση για το Audi Q3

ΝΕΑ

Μία σπορ έκδοση προστίθεται από αυτό το φθινόπωρο στη γκάμα του μεσαίου premium SUV. Η Audi λανσάρει το Q3 S line competition, το οποίο τονίζει τα δυναμικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Το εμπρός μέρος διαφοροποιείται από το σκούρο περίγραμμα στη μάσκα, τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα στα άκρα του προφυλακτήρα και τις ματ προστατευτικές ποδιές.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Σε μαύρη απόχρωση έχουν επίσης βαφτεί οι εξωτερικοί καθρέπτες, οι ράγες οροφής, το περίγραμμα των παραθύρων, η πίσω αεροτομή, το κάτω μέρος του προφυλακτήρα. Το λογότυπο «S line» στα εμπρός φτερά στέλνει το… μήνυμα ότι έχουμε να κάνουμε με μία ιδιαίτερη έκδοση. Ανάλογη αίσθηση και στο εσωτερικό, με σπορ δερμάτινα καθίσματα, τιμόνι με επίπεδο το κάτω μέρος της στεφάνης, αλουμινένια πεντάλ κ.α.

Advertisement
Advertisement

Η έκδοση S line μπορεί να συνδυαστεί με οποιονδήποτε κινητήρα στη γκάμα του Q3, ενώ στο στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνεται σπορ ανάρτηση και σύστημα διεύθυνσης, 19άρες ζάντες αλουμινίου. Το επιπλέον κόστος στη Γερμανία για το συγκεκριμένο Q3 είναι περίπου 3.000 ευρώ.