Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Citroen αναβαθμίζει τα πολυμορφικά C4

Ελλάδα 14:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Citroen αναβαθμίζει τα πολυμορφικά C4

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Citroen αναβαθμίζει τα πολυμορφικά C4

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Τρία χρόνια μετά το λανσάρισμα της τρίτης γενιάς του C4 Picasso, η Citroen προχωρά στην ανανέωση του μικρομεσαίου πολυμορφικού της, στους τομείς της σχεδίασης και του εξοπλισμού. Επιπλέον προστίθεται στη γκάμα ένας ακόμη συνδυασμός κινητήρα-κιβωτίου, ο τρικύλινδρος 1.2 PureTech με τους 130 ίππους και το 6άρι αυτόματο ΕΑΤ6 (μέση κατανάλωση 5,1 lt/100 km – ρύποι 115 g/km).

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Τόσο το 5θέσιο C4 Picasso (μήκους 4,44 m) όσο και το 7θέσιο Grand C4 Picasso (4,6 m) απέκτησαν φρέσκο εμπρός μέρος. Η μάσκα με το σήμα της Citroen αλλάζει ελαφρώς, «αγκαλιάζοντας» τα λεπτά φώτα ημέρας LED. Νέος είναι ο προφυλακτήρας, με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και περίγραμμα χρωμίου στους προβολείς ομίχλης. Οι εξωτερικές επεμβάσεις στο πολυμορφικό της Citroen περιλαμβάνουν πίσω φώτα όψης 3D, νέας σχεδίασης ζάντες 17 ιντσών, δίχρωμη οροφή. Επίσης δίνεται η δυνατότητα προσωποποίησης του εσωτερικού, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερα σχέδια επενδύσεων.

Advertisement
Advertisement

Το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας αναβαθμίζεται με το Connect Nav που προσφέρει χάρτες 3D, πιο άμεση σε απόκριση οθόνη αφής 7 ιντσών στην κεντρική κονσόλα αλλά και βελτιωμένη σε ευκρίνεια οθόνη 12 ιντσών στο πάνω μέρος του ταμπλό. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει και πόρτα χώρου αποσκευών που ανοίγει με μία κίνηση του ποδιού κάτω από τον προφυλακτήρα. Η λίστα με τα ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης του οδηγού περιλαμβάνει ανίχνευση ορίων ταχύτητας, ρυθμιζόμενο Cruise Control με δυνατότητα ακινητοποίησης του αυτοκινήτου, ειδοποίηση σε περίπτωση ακούσιας αλλαγής λωρίδας, αυτόνομη πέδηση κ.α.