Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

CarLady: Suzuki Ignis Hybrid, χαρακτήρας και ουσία!

Ελλάδα 18:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

CarLady: Suzuki Ignis Hybrid, χαρακτήρας και ουσία!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

CarLady: Suzuki Ignis Hybrid, χαρακτήρας και ουσία!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Για την οδηγό που δεν θέλει απλά ένα όχημα για να μετακινείται από το σημείο Α στο σημείο Β, που ζητά απροβλημάτιστες αστικές μετακινήσεις με ένα αυτοκίνητο γεμάτο χαρακτήρα, το νέο Suzuki Ignis αποτελεί ιδανική επιλογή!

Advertisement
Advertisement

Με σιλουέτα που δεν περνά απαρατήρητη, ούτε ξεχνιέται. Με Iconic Design που τονίζεται από τολμηρές σχεδιαστικές γραμμές και χαρακτηριστικό «πρόσωπο».

Και που μπορεί να τονιστεί χάρη στην διευρυμένη χρωματική παλέτα και τις δυνατότητες εξατομίκευσης, που μπορούν να κάνουν το Ignis σας… μοναδικό! Συνολικά υπάρχουν 11 διαθέσιμες επιλογές για το ελκυστικό περιτύλιγμα, που μπορούν να οδηγήσουν 7 επιπλέον συνδυασμούς παιχνιδιάρικης διχρωμίας που ενισχύει τον εκμοντερνισμένο, ποπ αισθητικής χαρακτήρα του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Ενός μοντέλου κινείται σβέλτα αλλά ταυτόχρονα και οικονομικά, κουβαλώντας ευφυές υβριδικό σύστημα στα σωθικά του. To Ignis είναι ένα πρακτικό αυτοκίνητο πόλης που όμως θυμίζει crossover: με υψηλή θέση οδήγησης και εξαιρετική ορατότητα.

Και που όπως συνηθίζει κάθε Suzuki, μπορεί να συνδυάσει την υβριδική τεχνολογία με τετρακίνηση, επιτρέποντας την περιπέτεια στα… ανήσυχα πνεύματα θηλυκού γένους.

Advertisement

Ανακαλύψτε τα πάντα για το Suzuki Ignis 

Όσο για τον εσωτερικό του κόσμο, το Ignis έχει ανασχεδιασμένο πίνακα οργάνων, πλήρη συνδεσιμότητα με smartphone και αναβαθμισμένες επενδύσεις καθισμάτων, με νέα χρώματα! Παρότι compact σε διαστάσεις άρα συμβατό με κάθε περιορισμό του αστικού τοπίου, παραμένει ευρύχωρο, παροιμιωδώς ευέλικτο και ιδανικό για αποδράσεις.

Advertisement

Το Ignis συνδυάζει όλα τα παραπάνω έχοντας παράλληλα: μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, χαμηλή κατανάλωση αλλά και 5 χρόνια εγγύηση, απολαμβάνοντας τη γνώριμη ιαπωνική αξιοπιστία.

Κι όλα αυτά, σε ένα πλήρες πακέτο στο οποίο η ασφάλεια, είναι αδιαπραγμάτευτη και εξασφαλίζεται με 6 αερόσακους, Dual Camera Brake Support με σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας και προειδοποίησης εκτροπής αυτοκινήτου, Brake Assist αλλά και Hill Descent Control.

Advertisement

Το νέο Suzuki Ignis τα έχει όλα – είναι ένα αυτοκίνητο που οι γυναίκες λατρεύουν να οδηγούν!

Τιμή: από 13.130 ευρώ