Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

CarLady: Audi Q2, με νέο design και προηγμένες τεχνολογίες

Ελλάδα 11:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

CarLady: Audi Q2, με νέο design και προηγμένες τεχνολογίες

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

CarLady: Audi Q2, με νέο design και προηγμένες τεχνολογίες

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ποιος είπε πως τα SUV δεν μπορούν να τραβούν το μάτι και να σε κερδίζουν με την πρώτη ματιά; Από την πρώτη μέρα που μας συστήθηκε, το Q2 άφησε το στίγμα του συνδυάζοντας design με τεχνολογία. Πόσο μάλλον τώρα, που το καλό έγινε ακόμα καλύτερο.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Audi Q2 είναι ακόμα πιο κομψό, ακόμα πιο ξεχωριστό, νεανικό στην όψη μα συνάμα επιβλητικό, δεν απευθύνεται σε συγκεκριμένο ηλικιακό target group: απευθύνεται σε όποιον ή όποια αγαπάει το αυτοκίνητο.

Σπορ γονίδια, μεγαλύτερο μήκος, επέκταση του χαρακτηριστικού μοτίβου του πολυγώνου, νέες σχεδιαστικές γραμμές, προβολείς LED ή Martix LED, συνθέτουν το ψηφιδωτό της σχεδιαστικής αναβάθμισης.

Audi-Q2-2021-k1000x600

Advertisement
Advertisement

Η παλέτα χρωμάτων του compact SUV της γερμανικής μάρκας περιλαμβάνει πέντε μοντέρνα νέα χρώματα. Πολλές διακοσμητικές λεπτομέρειες είναι είτε σε ασημί ή μαύρο είτε βαμμένες στο χρώμα του αμαξώματος, προσδίδοντας χαρακτήρα ενώ υπάρχει η δυνατότητα επιλογής τριών εκδόσεων για τα διακοσμητικά στο κάτω τμήμα του αμαξώματος: μαύρο στη βασική έκδοση, Manhattan Gray στην advanced και χρώμα του αμαξώματος στην S line. Το Q2 σας θα έχει ξεχωριστό χαρακτήρα – ακριβώς όπως εσείς!

Audi-Q2-2021-c1000x600

Το εσωτερικό εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά κόσμος. Μοντέρνο και γεμάτο τεχνολογία, με έμφαση στους χώρους που φιλοξενούν με άνεση πέντε επιβάτες. Με νέες εκδόσεις εξοπλισμού, νέα υλικά αφού στις ταπετσαρίες αξιοποιείται το υλικό μικροϊνών Dinamica, προαιρετικό πακέτο ambient φωτισμού που δίνει κινηματογραφικό χαρακτήρα στις νυχτερινές σας μετακινήσεις και φυσικά, πληθώρα δυνατοτήτων εξατομίκευσης.

Advertisement

Ανακαλύψτε τα πάντα για το Audi Q2 

Audi-Q2-2021-m1000x600

Advertisement

Κι επειδή σήμερα η αξιοπιστία και η καλαισθησία πάνε χέρι-χέρι με τον εκσυγχρονισμό, το νέο Audi Q2 θα σας εντυπωσιάσει με τον ψηφιακό του κόσμο: τον εύκολο χειρισμό, τις καθηλωτικές οθόνες, τις δυνατότητες ψυχαγωγίας και συνδεσιμότητας αλλά και τους ορίζοντες που ανοίγει το Audi Connect.

Audi-Q2-2021-l1000x600

Όλα αυτά σε ένα σύνολο που μπορεί να καλύψει κάθε οδηγικό «θέλω» αλλά συνάμα να απλοποιήσει και να μετατρέψει σε ευχάριστη εμπειρία, κάθε απλή μετακίνηση. Με τεχνολογικές λύσεις που ορθώνουν τείχος ασφαλείας και πληθώρα επιλογών κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, με μηχανικό ή S tronic κιβώτιο.

Advertisement

Τιμή: από 22.350 ευρώ

Audi-Q2-2021-a1000x600