Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

BMW και MINI σαν καινούρια από τη Σπανός ΑΕ!

Ελλάδα 11:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

BMW και MINI σαν καινούρια από τη Σπανός ΑΕ!

ΑΓΟΡΑ

BMW και MINI σαν καινούρια από τη Σπανός ΑΕ!

ΑΓΟΡΑ

Θέλατε πάντα να αγοράσετε ένα μοντέλο της BMW ή της MINI αλλά η παρούσα οικονομική κατάσταση στη χώρα μας σας πατούσε… φρένο; Η Σπανός ΑΕ έρχεται να σας δώσει τη λύση, προσφέροντας μοντέλα σχεδόν καινούρια, σε τιμή μεταχειρισμένου!

Advertisement
Advertisement

Ανακαλύψτε λοιπόν την απόλυτη οδηγική απόλαυση και στα μεταχειρισμένα. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως μπορείτε να αποκτήσετε την BMW 116d με αυτόματο κιβώτιο (μοντέλο 2017) από 21.000€ (Τιμή Καινούργιου 36.010€) και την BMW 216d Active Tourer επίσης με αυτόματο κιβώτιο (μοντέλο 2017) από 23.500€ (Τιμή Καινούργιου 41.215€).

Επιπρόσθετα, μπορείτε να καρπωθείτε μίας σειράς προνομίων με την εγγύηση της Σπανός ΑΕ:

– 4,9% Προνομιακό Επιτόκιο από την BMW Financial Services

Advertisement
Advertisement

– 5 Χρόνια Δωρεάν Service ή 60.000 χιλιόμετρα

– 2 Χρόνια Εγγύηση

– Εγγύηση πραγματικών χιλιομέτρων

Advertisement

– Βonus ανταλλαγής

BMW-1-Series_3-door-2018-b640tall

Advertisement

Διαβάστε περισσότερα και επιλέξτε το βαυαρικό μοντέλο της αρεσκείας σας, λαμβάνοντας ταυτόχρονα αξιόπιστη πληροφόρηση για τα στοιχεία που το συνοδεύουν, πατώντας εδώ.

Αν πάλι είστε λάτρης της βρετανικής σχολής και θέλετε ένα MINI, το πρόγραμμα MINI Next της ΣΠΑΝΟΣ ΑΕ σας έχει τη λύση ώστε να κάνετε δικό σας το κατάλληλο μοντέλο!

Εξασφαλίστε λοιπόν οδηγική διασκέδαση με τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από το πρόγραμμα MINI Next, τα οποία συνοδεύονται από εγγύηση μεγάλης διάρκειας. Ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο λαμβάνει το πιστοποιητικό MINI Next μόνο αφού περάσει με επιτυχία τους διεξοδικούς οπτικούς και τεχνικούς ελέγχους από τους ειδικούς της Σπανός ΑΕ.

Advertisement

Countryman17-e640

Για 100% κορυφαία ποιότητα και αξιοπιστία χωρίς συμβιβασμούς. Κάθε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο MINI Next διαθέτει εγγύηση για 24 μήνες τουλάχιστον και προσφέρει μια εκτενή σειρά υπηρεσιών και επιλογών χρηματοδότησης.

Δείτε περισσότερα αλλά και τις διαθέσιμες επιλογές από την πλούσια γκάμα της MINI πατώντας εδώ.

Countryman17-b640tall