Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Bentley EXP 100 GT: Το μέλλον των Grand Touring (video)

Ελλάδα 16:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Bentley EXP 100 GT: Το μέλλον των Grand Touring (video)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Bentley EXP 100 GT: Το μέλλον των Grand Touring (video)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μπορεί η Bentley να αποτελεί επιτομή της πολυτέλειας του σήμερα, όμως συχνά μας δείχνει εικόνες και από το επιβλητικό αύριο.

Advertisement
Advertisement

Μία από αυτές αφορά στην EXP 100 GT, ένα πρωτότυπο το οποίο η πολυτελής μάρκα χαρακτηρίζει ως… «το μέλλον των Grand Touring»! Και το παρουσιάζει με ένα πραγματικά εντυπωσιακό video.

Σίγουρα το ρόλο της σε αυτό παίζει και η δραματική μουσική που θυμίζει ταινία του Hollywood καθώς «ντύνει» τις εικόνες από το πραγματικά σαγηνευτικό concept car της Bentley Motors που αποτελεί το όραμά της για το… 2035!

Όπως λένε οι Βρετανοί, πηγή έμπνευσης έχουν αποτελέσει διάφορα στοιχεία του ταξιδιού, όπως το φως που λάμπει ψηλά, ο αέρας γύρω σου, η Γη στην οποία κινείσαι. Ένα μοντέλο που σχεδιάστηκε για να ερεθίζει όλες τις αισθήσεις αλλά και χαρίζει νέα επίπεδα ευεξίας σε όποιον ταξιδεύει με αυτό.

Advertisement
Advertisement

Παρότι αφορά στο μέλλον, είναι ένα πρωτότυπο για να εορταστεί ο ένας αιώνας ιστορίας της Bentley. Ένα δίθυρο GT γεμάτο θελκτικές καμπύλες, πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω και τεχνολογία του άμεσου μέλλοντος.

Με την αρχοντιά της Bentley στο DNA του αλλά με πιο φουτουριστική εικόνα, που τονίζεται από νέες τεχνολογίες. Κι αν η ηλεκτροκίνηση και οι δυνατότητες αυτόνομης οδήγησης δεν… φαίνονται, υπάρχουν στοιχεία που κάνουν τη διαφορά και παρουσιάζονται στο video που σας παραθέτουμε.

Advertisement

Από το «έξυπνο» σύστημα φωτισμού της μάρκας της EXP 100 GT που «επικοινωνεί» με τους πεζούς και τα ενεργά αεροδυναμικά βοηθήματα, μέχρι τους βιομετρικούς αισθητήρες των εντυπωσιακών καθισμάτων.

Το μήκους 5.8 μέτρων coupe μοντέλο, με το ευρύχωρο σαλόνι, εφοδιάζεται με τέσσερις ηλεκτροκινητήρες -έναν ανά τροχό- και έχει μπαταρία τεχνολογίας solid-state.

Advertisement

Δείτε περισσότερα, στο video που ακολουθεί…