Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Έτοιμη και η ανοικτή Bentley GT Speed

Ελλάδα 14:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έτοιμη και η ανοικτή Bentley GT Speed

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Έτοιμη και η ανοικτή Bentley GT Speed

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το NewsAuto.gr παρουσίασε κατ’ αποκλειστικότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της Continental GT Speed Convertible. Το ανοικτό 4θέσιο υπερ-αυτοκίνητο της Bentley αναμένεται να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα τον Ιανουάριο στο Ντιτρόιτ. Άλλωστε οι Ηνωμένες Πολιτείες αποτελούν τη σημαντικότερη αγορά για τη βρετανική εταιρεία υπερπολυτελών αυτοκινήτων επιδόσεων.

Advertisement
Advertisement

Η GTC Speed με την υφασμάτινη οροφή θα εξοπλίζεται με την αναβαθμισμένη έκδοση του 6λιτρου W12. Με τη βοήθεια διπλού turbo αποδίδει 625 PS (50 PS περισσότερα από την… απλή GT) και 81,6 kgm ροπής από τις 2.000 έως τις 5.000 rpm. Οι επιδόσεις λογικά θα υστερούν ελαφρώς αυτών της coupe GT Speed, η οποία χρειάζεται μόλις 4,2 sec για να αγγίξει τα 100 km/h και φθάνει σε τελική τα 330 km/h! Η κίνηση περνά σε όλους τους τροχούς μέσω του αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων της ZF, ενώ το σύστημα τετρακίνησης της κατανέμει τη διαθέσιμη ροπή σε αναλογία 40/60, στον εμπρός και τον πίσω άξονα αντίστοιχα.

Οι εξωτερικές διαφορές σε σχέση με την απλή GT είναι διακριτικές και εντοπίζονται στις αποκλειστικές ζάντες διαμέτρου 21 ιντσών, την πιο σκούρα απόχρωση της γρίλιας και το ανάγλυφο εσωτερικό των δύο οβάλ εξατμίσεων. Επεμβάσεις έχουν γίνει επίσης στο πλαίσιο και το σύστημα διεύθυνσης, οι αναρτήσεις έχουν χαμηλώσει κατά 10 mm, ενώ τα φρένα αποτελούνται από αεριζόμενους δίσκους, διαμέτρου 405 mm εμπρός και 335 mm πίσω, σε συνδυασμό με 8πίστονες δαγκάνες.

Για περισσότερα, μείνετε όπως πάντα συντονισμένοι στο NewsAuto.gr[nggallery id=1318]

mulberry bags
fake ray ban
sac lancel pas cher
occhiali da vista ray ban
mbt outlet
hollister Deutschland online shopchristian louboutin pas cher
michael kors outlet
hollister Deutschland online shopkate spade outlet
lancel pas cher
Mulberry Outlet
jordan retro 6
hollister
jordan retro 6
scarpe hogan
ray ban outlet
cheap toms
basket louboutin
hermes outlet
Advertisement
Advertisement