Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πρώτα στο NewsAuto: Tο νέο i10!

Ελλάδα 16:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτα στο NewsAuto: Tο νέο i10!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πρώτα στο NewsAuto: Tο νέο i10!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το NewsAuto.gr παρουσιάζει τη νέα γενιά του αυτοκινήτου πόλης της Hyundai, η οποία θα κάνει πρεμιέρα σε ένα μήνα στη Φρανκφούρτη. Όπως μπορείτε να δείτε στις επίσημες φωτογραφίες που σας δείχνουμε, το νέο i10 διατηρεί τις γενικές σχεδιαστικές γραμμές του απερχόμενου μοντέλου, όμως δείχνει αρκετά ανανεωμένο. Αυτό επιτεύχθηκε χάρη στα νέα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα, τη μεγάλη τραπεζοειδή μάσκα αλλά και τα φώτα ημέρας LED, περιμετρικά των προβολέων ομίχλης.

Advertisement
Advertisement

Το μικρό από την Κορέα θα κατασκευάζεται από το φθινόπωρο στο εργοστάσιο της Hyundai στη Νικομήδεια της Τουρκίας. Αναμένεται να προσφέρει αναβαθμισμένο και σύγχρονο εσωτερικό, αλλά και υψηλή ποιότητα κύλισης για τα δεδομένα της κατηγορίας. Η Hyundai υπόσχεται ταυτόχρονα και μεγαλύτερους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές τους, καθώς έχει μεγαλώσει σε διαστάσεις (+80 mm μήκος, +65 mm πλάτος).

Το νέο i10 είναι χαμηλότερο κατά 50 mm από το μοντέλο που αντικαθιστά και έχει μακρύτερο μεταξόνιο, συνδυασμός που θα βελτιώνει τη συμπεριφορά του στο δρόμο. Δίπλα στην εξελιγμένη έκδοση του 1.2 βενζίνης με σχεδόν 90 PS, θα δούμε το νέο 3κύλινδρο turbo 1.0 TCI, με ισχύ 106 PS και 14 kgm ροπής. Η πιο οικονομική σε κατανάλωση επιλογή θα είναι ο επίσης τρικύλινδρος diesel U-II, χωρητικότητας 1,1 lt. Κάτω από το καπό του i10 αναμένεται να καταναλώνει περίπου 3,5 lt./100 km σε μεικτό κύκλο και να εκπέμπει κάτω από 84 gr/km.

Μείνετε συντονισμένοι στο NewsAuto.gr, εδώ όπου μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τα χώρο του αυτοκινήτου.[nggallery id=2883]

Advertisement
Advertisement