Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Aποκάλυψη: Τα επόμενα crossover της Suzuki

Ελλάδα 13:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Aποκάλυψη: Τα επόμενα crossover της Suzuki

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Aποκάλυψη: Τα επόμενα crossover της Suzuki

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Τέσσερις παγκόσμιες πρεμιέρες θα φιλοξενήσει το περίπτερο της Suzuki στην προσεχή έκθεση του Τόκιο (20 Νοεμβρίου – 1 Δεκεμβρίου). Στη συνέχεια του iV-4 που εμφανίστηκε στη Φρανκφούρτη, η ιαπωνική μάρκα θα παρουσιάσει στο κοινό άλλα δύο μικρά πρωτότυπα crossover. Πρόκειται για το Crosshiker και το X-LANDER, δύο αυτοκίνητα με παρόμοιες διαστάσεις αλλά με διαφορετική αποστολή.

Advertisement
Advertisement

Το Crosshiker μοιάζει ως ένα υπερυψωμένο τρίθυρο αυτοκίνητο πόλης. Χρησιμοποιεί νέα πλατφόρμα, χάρη στην οποία το βάρος του είναι μόλις 810 kg. Χρησιμοποιεί 3κύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 1 lt, εξελιγμένο ώστε να προσφέρει μικρή κατανάλωση και χαμηλούς ρύπους. Από τις φωτογραφίες διαπιστώνουμε ότι το εσωτερικό του έχει διάταξη 2+2 θέσεων.[nggallery id=3039]

Το τετρακίνητο X-LANDER δείχνει σαφώς πιο off-road, χάρη στο χωμάτινα ελαστικά, την ακόμη μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, τις προστατευτικές ποδιές και την απουσία οροφής. Στο εσωτερικό υπάρχουν μόνο δύο καθίσματα, για οδηγό – συνοδηγό. Βασίζεται στο… γερασμένο Jimny, ενώ φέρει υβριδικό σύστημα, με κινητήρα βενζίνης 1.3 και ηλεκτρικό μοτέρ. Η Suzuki αναφέρει ότι έχει ετοιμάσει ένα νέο ημιαυτόματο σύστημα μετάδοσης.

Παγκόσμια πρεμιέρα θα κάνουν επίσης τα αυτοκίνητα πόλης Hustler και Hustler Coupe. Το πρώτο έχει το… αγαπημένο στους Ιάπωνες σχήμα box, ενώ στο δεύτερο η οροφή έχει κλίση και οι χειρολαβές των πίσω θυρών βρίσκονται στην τρίτη κολώνα.

Advertisement
Advertisement