Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη: Subaru Legacy Concept

Ελλάδα 23:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη: Subaru Legacy Concept

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη: Subaru Legacy Concept

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πέρα από την έκδοση παραγωγής του νέου WRX, η Subaru θα παρουσιάσει στην έκθεση του Λος Άντζελες στις 20 Νοεμβρίου την πρωτότυπη εκδοχή του επόμενου μεσαίου της οικογενειακού μοντέλου. Η ιαπωνική μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες και ορισμένες λεπτομέρειες για το Legacy Concept. Το αμάξωμα του μεσαίου sedan έχει δεχτεί σαφείς σχεδιαστικές επιρροές από το πρωτότυπο crossover Viziv, που είχε αποκαλύψει η Subaru τον Μάρτιο του 2013 στη Γενεύη.

Advertisement
Advertisement

Το νέο πρωτότυπο Subaru εντυπωσιάζει με τη μεγάλη τραπεζοειδή μάσκα, τα φωτιστικά σώματα από το… μέλλον, τους τροχούς των 21 ιντσών και το coupe προφίλ. Όμορφη λεπτομέρεια στο πίσω μέρος αποτελούν οι δύο κάθετες απολήξεις της εξάτμισης, θυμίζοντας τις εισαγωγές άερα στον εμπρός προφυλακτήρα. Θα πρέπει όμως να κρατάμε «μικρό καλάθι» όσον αφορά το αυτοκίνητο παραγωγής, όπως επιβεβαιώνει και η πρόσφατη περίπτωση του WRX.

Το Legacy Concept έχει μήκος 4,93 m, πλάτος 1,94 m και ύψος 1,5 m. Το μεταξόνιο ανέρχεται σε 2,88 m, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν θέσεις για τέσσερις επιβάτες. Η Subaru δεν έδωσε πληροφορίες για τον κινητήρα και το σύστημα μετάδοσης, απλά ότι εξοπλίζεται με το εξελιγμένο σύστημα τετρακίνησης S-AWD. Στην καμπίνα των επιβατών υπάρχουν δερμάτινες επενδύσεις και κονσόλα με ψηφιακή οθόνη, όμως οι σχετικές φωτογραφίες δε δόθηκαν στη δημοσιότητα.[nggallery id=3070]