Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη στη Γενεύη για το νέο Subaru XV

Ελλάδα 6:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη στη Γενεύη για το νέο Subaru XV

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποκάλυψη στη Γενεύη για το νέο Subaru XV

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στην 87η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης οι αυτοκινητοβιομηχανίες δεν παρουσιάζουν μόνο ολοκαίνουρια δημιουργήματα αλλά και νέες, αναβαθμισμένες εκδοχές μοντέλων που μας έχουν συστήσει ήδη. Όπως ακριβώς συνέβη με τη Subaru και το XV.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/seitanf1, ps@newsauto.gr)

Το SUV της ιαπωνικής μάρκας δεν έχει αλλάξει στιλ αλλά έχει πάρει σχεδιαστικές πινελιές από τον… προπομπό του, το XV Concept που είχε παρουσιαστεί ένα χρόνο πριν, πάλι στην έκθεση της ελβετικής πόλης.

Οι αισθητικές αλλαγές περιλαμβάνουν τους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, τα φωτιστικά σώματα και την εμπρός γρίλια, νέου σχεδιασμού ζάντες 18 ιντσών ενώ το XV προσφέρεται και με νέες χρωματικές επιλογές.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό δεσπόζει η οθόνη αφής 8 ιντσών, γύρω από τον πίνακα οργάνων υπάρχουν ραφές σε πορτοκαλί χρώμα ενώ έχουν ανασχεδιαστεί τα καθίσματα.

Subaru-XV-2017-geneva-b640

Όσο για την κινητήρια μονάδα, τον 2λιτρο Boxer κινητήρα, σύμφωνα με τη Subaeru έχει αναβαθμιστεί κατά 80%. Αυτό έχει φέρει και βελτίωση και στους… αριθμούς καθώς γίνεται λόγος για ισχύ 156 PS και ροπή της τάξης των 196 Nm.

Advertisement

Το νέο XV που θα βγει στις αγορές μέχρι το τέλος του έτους, θα εφοδιάζεται και με πληθώρα τεχνολογιών με έμφαση στην ασφάλεια, μεταξύ των οποίων τα συστήματα EyeSight, Pre-Collision Brake Control, High Beam Assist κ.α.