Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη για το Audi S8 με 605 ίππους!

Ελλάδα 3:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη για το Audi S8 με 605 ίππους!

ΝΕΑ

Αποκάλυψη για το Audi S8 με 605 ίππους!

ΝΕΑ

Ως ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει το ρυθμό ενός supercar με την πολυτέλεια μίας λιμουζίνας, διαφημίζει η Audi το S8 plus. Το μεγάλο sedan επιδόσεων φέρει τον 4λιτρο V8 TFSI, ο οποίος με τη βοήθεια διπλού turbo αποδίδει 605 PS και 71,4 kgm ροπής (76,5 kgm σε λειτουργία overboost). Το S8 plus γίνεται έτσι το ισχυρότερο μοντέλο παραγωγής διαθέτει στη γκάμα της η μάρκα από το Ίνγκολσταντ.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Το Audi S8 plus επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε μόλις 3,8 sec. Η ηλεκτρονικά περιορισμένη τελική ταχύτητα των 250 km/h μπορεί να αυξηθεί στα 305 km/h, ως μέρος του πακέτου dynamic, το οποίο είναι στάνταρ στη Γερμανία και προαιρετικό σε άλλες αγορές. Η κίνηση περνά φυσικά σε όλους τους τροχούς μέσω του 8τάχυτου αυτόματου tiptronic και της τεχνολογίας quattro.

Advertisement
Advertisement

Ο εξοπλισμός του S8 plus περιλαμβάνει σπορ διαφορικό, κεραμικούς δίσκους φρένων – ενισχυμένων με ανθρακόνημα, αερανάρτηση, ειδικά τροποποιημένη εξάτμιση από την quattro, αποκλειστικούς τροχούς 21 ιντσών με ελαστικά διαστάσεων 275/35 και ειδικά ρυθμισμένο σύστημα διεύθυνσης.

Το Audi S8 plus θα είναι διαθέσιμο στη Γερμανία από τα τέλη Νοεμβρίου, στην τιμή των 145.200 ευρώ.