Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη για την Mercedes S-Class Cabrio!

Ελλάδα 9:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη για την Mercedes S-Class Cabrio!

ΝΕΑ

Αποκάλυψη για την Mercedes S-Class Cabrio!

ΝΕΑ

Τέλος στην αναμονή βάζει η γερμανική εταιρεία δίνοντας στην δημοσιότητα τα πλήρη στοιχεία για το κορυφαίο κάμπριο που θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην Φρανκφούρτη.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Με την ετικέτα «της πιο όμορφης και ξεχωριστής S-Class όλων των εποχών», η Mercedes παρουσιάζει διαδικτυακά το κορυφαίο της cabrio, το οποίο θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο κοινό στις 17-27 Σεπτεμβρίου, στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Το βασικό χαρακτηριστικό στοιχείο της S-Class Cabrio, δεν είναι άλλο από την ηλεκτρικά ανοιγόμενη μαλακή υφασμάτινη οροφή, η οποία αναδιπλώνεται σε 20 sec και με ταχύτητα του αυτοκινήτου έως τα 60 km/h.

Mercedes S-Class Cabrio (12)

Advertisement
Advertisement

Σχεδιαστικά οι εικόνες μιλούν από μόνες τους για ένα μεγάλο διάταξης 2+2 κάμπριο με μήκος 5.027 mm, που προσφέρει όλες τις ανέσεις από την κορυφαία λιμουζίνα, αλλά και νέα συστήματα, όπως είναι το Thermotronic, ένα έξυπνο σύστημα κλιματισμού που εξασφαλίζει άνεση για τους επιβάτες με ή χωρίς την οροφή πάνω από τα κεφάλια τους.

Επίσης, το πακέτο Warmth Comfort περιλαμβάνει θερμαινόμενα καθίσματα, υποβραχιόνια και στεφάνη τιμονιού, ενώ το Air-Balance βελτιστοποιεί την ροή του αέρα γύρω από τους επιβάτες. Προαιρετικά υπάρχει το AirCap που απομακρύνει την ροή του αέρα πάνω από το παρμπρίζ, καθώς και το AirScarf που διοχετεύει θερμό αέρα γύρω από τον αυχένα.

Mercedes S-Class Cabrio (8)

Advertisement

Στην βάση της γκάμας βρίσκεται η S500 Cabrio με τον γνωστό «διπλοτούρμπινο» V8 των 4,7lt που αποδίδει 455 PS, ενώ για όποιους θέλουν το κάτι παραπάνω υπάρχει η S63 AMG 4Matic με έναν μεγαλύτερο V8 στα 5,5lt που αποδίδει 585 PS. To 0-100 για την ισχυρότερη S-Cabrio πετυχαίνεται σε 3,9 sec με την τελική να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h. Οι παραγγελίες για το κορυφαίο κάμπριο της Mercedes ξεκινούν τον Δεκέμβριο στην Γερμανία με τιμή εκκίνησης από 122.154€ και πρώτες παραδόσεις στους πελάτες την άνοιξη του 2016.

Mercedes S-Class Cabrio (3)

Advertisement

Mercedes S-Class Cabrio (4) 640

MERCEDES-S-CLASS-CABRIOLET-2015-98