Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη για τη νέα Spyker

Ελλάδα 5:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη για τη νέα Spyker

ΝΕΑ

Αποκάλυψη για τη νέα Spyker

ΝΕΑ

Αφήνοντας πίσω της τα οικονομικά προβλήματα του πρόσφατου παρελθόντος, η Spyker ατενίζει το μέλλον μέσω της νέας C8 Preliator που κάνει ντεμπούτο στο 86ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Αποτελεί ένα μοντέλο φόρο τιμής στο ένδοξο παρελθόν της ολλανδικής μάρκας που πριν από έναν αιώνα κατασκεύαζε μαχητικά αεροπλάνα. Άλλωστε το όνομα που επιλέχθηκε γι’ αυτό, σημαίνει «μαχητής».

Spyker C8 Preliator-official-j640

Advertisement
Advertisement

Η εμφάνισή της C8 Preliator ταιριάζει στο προφίλ αυτό, με το εμπρός της μέρος να εναρμονίζεται με το σχεδιαστικό προφίλ της μάρκας, με μεγάλη γρίλια που φέρει το όνομα της, την ώρα που το σήμα βρίσκεται ακριβώς από πάνω. Το πλαίσιο της είναι φτιαγμένο από αλουμίνιο.

Spyker C8 Preliator-official-b640

Σε όλο το σώμα της C8 Preliator συναντάμε αεραγωγούς, τα στρογγυλά πίσω φωτιστικά σώματα είναι LED ενώ πατάει σε 19άρες ζάντες. Παράλληλα η Spyker προσφέρει 16 χρωματικές επιλογές, πράγμα που αφήνει πολλές επιλογές για εξατομίκευση.

Advertisement

Spyker C8 Preliator-official-d640

Αυτό ισχύει και για το εσωτερικό που είναι καλύτερης ποιότητας και μεγαλύτερης εργονομίας από τα προηγούμενα μοντέλα της ολλανδικής μάρκας.

Advertisement

Spyker C8 Preliator-official-f640

Η C8 Preliator παίρνει ώθηση από τον V8 κινητήρα της Audi, χωρητικότητας 4.2lt που έχει χρησιμοποιήσει και στο παρελθόν. Αυτός παράγει 525 άλογα που περνούν στο δρόμο είτε μέσω μηχανικού κιβωτίου 6 σχέσεων, είτε μέσω αυτόματου κιβωτίου 6 σχέσεων της ZF.

Spyker C8 Preliator-official-g640Spyker C8 Preliator-official-e640Spyker C8 Preliator-official-h640Spyker C8 Preliator-official-c640

Advertisement