Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αντίπαλο του Adam Rocks βγάζει η Citroen!

Ελλάδα 2:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αντίπαλο του Adam Rocks βγάζει η Citroen!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αντίπαλο του Adam Rocks βγάζει η Citroen!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αν οι ανταγωνιστές κάνουν κάτι με αναμενόμενη εμπορική επιτυχία, εσύ γιατί να πεις «όχι»; Κάπως έτσι σκέφτηκαν στη Citroen και ετοίμασαν crossover παραλλαγή του νέου C1. Όπως δηλαδή η Opel με το Adam Rocks και η Fiat με το 500Χ. Το C1 Urban Ride θα εμφανιστεί στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού υπό τη μορφή πρωτότυπου μοντέλου, όμως το… πέρασμά του στην παραγωγή θεωρείται βέβαιο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Οι πιστοί αναγνώστες του NewsAuto.gr θα θυμούνται ότι η Citroen είχε παρουσιάσει στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο το C1 Swiss & Me, μία sport έκδοση του αυτοκινήτου πόλης, με μεγάλους τροχούς 17 ιντσών, πλαστικά προστατευτικά στις τέσσερις πλευρές του αμαξώματος, πίσω αεροτομή και κεντρικά τοποθετημένη απόληξη της εξάτμισης. Τώρα με το πεντάθυρο Urban Ride οι Γάλλοι κάνουν ένα βήμα πιο κοντά στην παραγωγή.

Σε σχέση με το απλό C1, ξεχωρίζει από την ασπίδα προστασίας από… κακουχίες περιμετρικά του αμαξώματος (ποδιές και πλαστικά), ενώ η απόσταση από το έδαφος έχει αυξηθεί κατά 15 mm. Τα μετατρόχια είναι πιο φαρδιά κατά 10 mm, χαρίζοντας περισσότερο δυναμισμό στο μίνι της Citroen. Όπως το Adam Rocks, έτσι και το C1 Urban Ride φέρει υφασμάτινη οροφή που μαζεύει προς τα πίσω.

Advertisement
Advertisement

Οι πληροφορίες των γαλλικών μέσων ενημέρωσης αναφέρουν ότι η Citroen προτίθεται να κάνει δημοσκόπηση κατά τη διάρκεια της έκθεσης του Παρισιού, ρωτώντας τους επισκέπτες αν θέλουν να το δουν να φθάνει στην παραγωγή. Κάτι μας λέει ότι η απάντηση των περισσοτέρων θα είναι «ναι».