Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ανανέωση στα σημεία για το Suzuki Vitara

Ελλάδα 0:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανανέωση στα σημεία για το Suzuki Vitara

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ανανέωση στα σημεία για το Suzuki Vitara

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Πινελιές φρεσκαρίσματος δέχεται το Suzuki Vitara, με περιορισμένου βεληνεκούς αισθητικές αλλαγές, αναβαθμισμένους κινητήρες και περισσότερη «τεχνολογία», που θα το χρίσει όπως λένε οι Ιάπωνες ως «το πιο προηγμένο τεχνολογικά μοντέλο στην ιστορία της μάρκας».

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Σε ότι αφορά στο σχεδιασμό, οι διαφορές δεν είναι τόσο εμφανείς. Έχει ανασχεδιαστεί η γρίλια εμπρός αλλά και το κάτω μέρος του πρόσθιου προφυλακτήρα, πίσω έχουν αλλάξει τα φωτιστικά σώματα και χαρακτηριστική LED υπογραφή ενώ το Vitara θα πατάει σε τροχούς με νέου σχεδιασμού ζάντες ενώ θα διατίθεται και σε περισσότερα χρώματα.

Στο εσωτερικό, έχουν τοποθετηθεί πιο μαλακά πλαστικά ενώ έχει ανασχεδιαστεί ο πίνακας οργάνων, που φέρει έγχρωμη οθόνη στο κέντρο του.

Advertisement
Advertisement

Η τεχνολογική φαρέτρα του θα περιλαμβάνει πληθώρα ηλεκτρικών συστημάτων ασφαλείας όπως τα Dual Sensor Brake Support, Lane Departure Warning and Prevention, Traffic Sign recognition, Blind Spot Monitor και Rear cross traffic alert.

Suzuki-Vitara-2019-c640

Όσο για τα κινητήρια σύνολα, το αναβαθμισμένο Vitara θα προσφέρεται με τους Boosterjet υπέρ-τροφοδοτούμενους κινητήρες βενζίνης 1.0 και 1.4 lt. Ο 1.000άρης turbo έχει ισχύ 111 ίππων και θα μπορεί να συνδυαστεί και με τετρακίνηση, ενώ ο 1.400άρης turbo παραμένει στους 140 ίππους. Diesel έκδοση η ανανεωμένη εκδοχή του Vitara δεν θα έχει.

Advertisement

Suzuki-Vitara-2019-a640

Ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί… αριθμοί σχετικά με επιδόσεις και οικονομία αλλά οι Ιάπωνες κάνουν λόγο για αυξημένη ισχύ και ροπή, με την κατανάλωση και τους ρύπους να κινούνται προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Advertisement

Όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες, το σύστημα τετρακίνησης ALLGRIP δεν θα λείπει από τις διαθέσιμες επιλογές.

Suzuki-Vitara-2019-d640