Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το ανανεωμένο Zafira Tourer έρχεται το φθινόπωρο

Ελλάδα 8:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το ανανεωμένο Zafira Tourer έρχεται το φθινόπωρο

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το ανανεωμένο Zafira Tourer έρχεται το φθινόπωρο

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Από το 1999 όταν λανσαρίστηκε το πρώτο Zafira, μετρά περίπου 2,7 εκατ. πωλήσεις, όμως πλέον έφθασε η στιγμή για την αναβάθμιση της τρίτης γενιάς του πολυμορφικού της Opel. Πέρα από το σχεδιαστικό φρεσκάρισμα, το Zafira Tourer δέχεται ενίσχυση του εξοπλισμού του και ανανεωμένο cockpit για διευκόλυνση του οδηγού. Η έναρξη των πωλήσεων στην Ευρώπη θα αρχίσει σύντομα και οι πρώτες παραδόσεις θα ακολουθήσουν το Σεπτέμβριο.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Τα φωτιστικά σώματα που ενώνονται με τη μάσκα μαρτυρούν τη συγγένεια του Zafira με το νέο Astra. Το μήκους 4,65 m. μεσαίο πολυμορφικό μπορεί να φιλοξενήσει έως 7 επιβάτες. Με 5θέσια διαμόρφωση, ο χώρος αποσκευών έχει όγκο 710 lt, υπεραρκετό δηλαδή για τις μεταφορικές ανάγκες ακόμη και μίας ελληνικής οικογένειας. Ολικά επανασχεδιασμένο είναι το εσωτερικό, με νέο τιμόνι, πίνακα οργάνων και σύστημα πολυμέσων (με οθόνη αφής 7 ιντσών) που στέλνει στην… απόσυρση την προηγούμενη κονσόλα με τα δεκάδες κουμπάκια-γρίφο.

Advertisement
Advertisement

Δύο είναι οι επιλογές ανάμεσα στα συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Το R4.0 IntelliLink επιτρέπει τη σύνδεση του smartphone μέσω είτε του Apple CarPlay είτε του Android Auto, ενώ το Navi 950 IntelliLink προσφέρει και σύστημα πλοήγησης. Διαθέσιμο με το Zafira Tourer είναι το OnStar που ενημερώνει αυτόματα το τηλεφωνικό κέντρο της Opel σε περίπτωση ατυχήματος ή άλλου έκτακτου συμβάντος. Το 4G LTE Wi-Fi Hotspot επιτρέπει τη σύνδεση έως 7 συσκευών στο διαδίκτυο.

Η γκάμα κινητήρων του ανανεωμένου Zafira Tourer περιλαμβάνει τα γνωστά σύνολα βενζίνης, diesel αλλά και εκδόσεις LPG με υγραέριο και CNG με φυσικό αέριο.