Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτό είναι το νέο ευρωπαϊκό Jazz

Ελλάδα 7:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ευρωπαϊκό Jazz

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτό είναι το νέο ευρωπαϊκό Jazz

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από τις 2 Σεπτεμβρίου, η Honda θα έχει στο περίπτερό της στο Παρίσι την ευρωπαϊκή έκδοση του Jazz. Το δημοφιλές σουπερμίνι περνά στην τρίτη του γενιά, με ακόμη μεγαλύτερους χώρους για τους επιβάτες. Το συνολικό του μήκος αυξήθηκε κατά 15 mm και το μεταξόνιο κατά 30 mm. Η Honda κάνει λόγο για πρωτότυπη έκδοση, όμως το αυτοκίνητο παραγωγής που θα λανσαριστεί το καλοκαίρι του 2015 δεν θα διαφέρει σημαντικά.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Το εμπρός μέρος του νέου Jazz είναι σχεδόν ίδιο με αυτό του Fit, το οποίο κυκλοφορεί ήδη στην Ιαπωνία, όμως χάρη στα μαρσπιέ, την πίσω αεροτομή και τις ζάντες αλουμινίου, το ευρωπαϊκό μοντέλο δείχνει πιο sport. Φωτογραφίες του εσωτερικού θα δοθούν στη δημοσιότητα καθώς θα πλησιάζουμε στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού.

Το νέο Jazz θα έχει ως κεντρική επιλογή κινητήρα το νέο 1.3 βενζίνης i-VTEC, σε συνδυασμό με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή CVT. Ο κατασκευαστής υποσχέθηκε καλύτερες επιδόσεις και χαμηλότερη κατανάλωση, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες. Η νέα ανάρτηση του σουπερμίνι της Honda θα προσφέρει πιο άνετες μετακινήσεις.

Advertisement
Advertisement