ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτό είναι το νέο Audi TT!

Ελλάδα 14:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο Audi TT!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτό είναι το νέο Audi TT!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μετράμε αντίστροφα μέχρι την έναρξη της έκθεσης της Γενεύης, εκεί όπου θα λάμψει το νέο TT. Το sport coupe της Audi αποκαλύπτεται στις σελίδες του NewsAuto.gr. Στις φωτογραφίες βλέπουμε την έκδοση TTS, που ξεχωρίζει από τις χρωμιωμένες επιφάνειες, τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα και την τετραπλή απόληξη της εξάτμισης.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Το σουλούπι του νέου Audi TT παραμένει ίδιο σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο, όμως οι έντονες ακμές στο καπό και τα πλαϊνά, οι επιθετικοί προφυλακτήρες και τα φώτα Matrix LED χαρίζουν στο δίθυρο coupe ακόμη πιο άγρια εμφάνιση. Ακόμη και η θέση του σήματος στο καπό θυμίζει το R8. Παράλληλα παρουσιάζουμε και την καμπίνα των επιβατών, εκεί όπου απουσιάζει οθόνη στην κεντρική κονσόλα και στη θέση της υπάρχουν τρεις αεραγωγοί.

Οι ενδείξεις του GPS έχουν μεταφερθεί στον πίνακα οργάνων μπροστά από τον οδηγό, σε οθόνη TFT 12,3 ιντσών υψηλής ευκρίνειας. Έχει δύο όψεις: μία συμβατική, με το ψηφιακά αναλογικό ταχύμετρο και στροφόμετρο να κυριαρχούν και μία δεύτερη στην οποία τα όργανα μετατρέπονται σε τρισδιάστατο χάρτη GPS και τα κλασικά όργανα μικραίνουν και μετατοπίζονται στα κάτω άκρα της οθόνης.